Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Робоча поїздка

Сьогодні голова районної ради Денис Калінін разом з першим заступником голови райдержаміністрації Андрієм Холошею в рамках робочої поїздки зустрілися з керівниками бюджетних організацій та агропідприємств Кам'янської сільської ради. Голова ФГ «Таврія» Віктор Кириченко та виконавчий директор ФГ «Ниваріс» В'ячеслав Скориця розповіли, що жнива у розпалі, господарі збирають врожай, збіжжя та готуються до проведення комплексу осінньо-польових робіт.

У господарстві «Ниваріс» посіяно озимої пшениці 277 га.. озимого ячменю 122 га., озимого ріпака 389 га., гороху 314 га., 370 га. соняшника та 170 га. кукурудзи, на сьогоднішній день майже закінчили збирання озимого ріпаку та завершили збирання озимого ячменю. У планах закінчити жнива за тиждень.

ФГ «Таврія», посіяно озимої пшениці 211 га., озимого ріпака 97 га., кукурудзи 34 га. Та 98 га. соняшнику, також закінчено збирання ріпаку та збирають озиму пшеницю.

Враховуючи те, що ми знаходимось у зоні ризикового землеробства в пріоритеті є розвиток меліорації. У ФГ «Ниваріс» на зрошенні знаходиться 462 га. сільгоспкультур тож у порівнянні з іншими господарствами врожайність у них перевищує в декілька разів ніж у сусідів.

Керівники сільськогосподарських підприємст запевнили, що незважаючи на всі труднощі поточного маркетингового року всі зобов'язання перед пайщиками буде виконано, країна буде з хлібом!

У Кам'янській амбулаторії загальної практики сімейної медицини зустрічали директор КНП «Василівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» ВРР ЗО Тарас Тищенко та завідуюча Валентина Павленко, було обговорено проблеми, що виникають у ході реформування медичної галузі, адміністративно – територіальної реформи та децентралізації. Окремою проблемою є закінчення будівництва нової амбулаторії, яку попередня влада будувати розпочала та не закінчила, при тому, що з районного бюджету було виділено співфінансування у розмірі 1400 тис. грн. на два таких об'єкти (с.Приморськ та с.Кам'янське).

Також було відвідано ДНЗ «Сонечко» та Кам'янську ЗОШ I-III ступенів. Керівники закладів Інна Рибчинська та Оксана Мінакова, ознайомили зі станом ремонтних робіт у підпорядкованих закладах, ходом підготовки до нового навчального року з дотриманням карантинних умов.

 

 

 

 

п'ятниця, 03 Липня 2020 13:28 | Переглядів: 384

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]