Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Не забувають!

1 жовтня у всьому світі відзначають День людей похилого віку. Цього дня шанують літніх людей, ветеранів, пенсіонерів. Особливо очікують цього дня мешканці стаціонарного гентерологічного відділення, котре у с. Орлянське. Вже традиційно цього дня вони збираються у головному залі відділення і з радістю зустрічають гостей.

До сивочолих бабусь та дідусів завітали голова районної ради Сергій Джуган, голова райдержадміністрації Сергій Грачов, заступник міського голови м.Енергодар Сергій Дятко, голова Орлянської сільської ради Володимир Назаренко, директор КУ "Територіальний центр" Віктор Живиця, представники організації Товариства Червоного Хреста України Анатолій Шкалецький та Зінаїда Висоцька. Тільки найкращі побажання висловлювали гості, і ці приємні слова зігрівали теплом душі і серця одиноких людей у поважному віці.

Також керівники району привітали з днем народження іменинниць Зою Танасишину та Катерину Лису, побажали їм міцного здоров'я, довголіття і добробуту. Порадували літніх людей і гарною звісткою, що незабаром у відділенні будуть замінені старі вікна на пластикові. Старання районної влади відзначив і гість з Енергодара Сергій Дятко, який наголосив, що реальні справи районного керівництва дають людям у похилому віці відчути таку необхідну турботу. Мешканці відділення погодилися з цим і щиро дякували за піклування та увагу, що не залишилися сам на сам з бідою та живуть у затишному приміщенні та дружному колі.

Яке ж свято без подарунків?! Працівники Товариства Червоного Хреста з Енергодара привезли теплий одяг, а Василівська районна організація — гігієнічні набори. Солодощі подарували керівники району спільно з терцентром.

Були й подарунки для душі — музичні. Ветеранів вітав ансамбль «Калинонька», а з Василівки — керівник та солістка фольклорного ансамблю «Струни серця» Сергій Бедрик та Алла Гапон, завідуючий масовим сектором ЦКД Олег Симоненко.

Гарний подарунок для бабусь та дідусів приготували і працівники відділення, а саме облаштували власними силами одну із кімнат під капличку. Тепер ті люди, які повністю або частково обмежені пересуватися, можуть звернутися до Бога та помолитися, не виходячи із відділення.

На стаціонарі гентерологічного відділення нині 41 чоловік. У кожного своя доля та причини опинитися тут. І як було б не гірко усвідомлювати свою самотність, маючи за плечима чимало десятків років, у відділенні вони знаходять справжній домашній затишок, піклування влади та соціальних організацій, а також медичних працівників, котрі щодня доглядають за їхнім здоров'ям і допоможуть у будь-яку хвилину.

З нагоди свята бажаємо вам добра, багато життєвих літ, радості та злагоди. Будьте сильними та вірте тільки в краще майбутнє.

 

Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

вівторок, 02 Жовтня 2012 17:01 | Переглядів: 889

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]