Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Сесійний день

Сьогодні відбулося пленарне засідання четвертої (позачергової) сесії восьмого скликання. Передувало сесії засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, спільної власності та регуляторної політики та засідання президії, яке провела голова районної ради Олена Здор. На постійних комісіях детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії. Після засідань комісій, відбулась пленарна частина засідання сесії у великій залі засідань під головуванням Олени Здор, у якій взяли участь 32 народні обранці.

Розгляд черги денної четвертої (позачергової) сесії районної ради розпочався з бюджетних питань, з яких доповіла Людмила Величко – начальник відділу фінансів Василівської районної державної адміністрації. За результатами розгляду внесено зміни і доповнення до районного бюджету на 2021 рік. Крім того, про затвердження звіту про виконання Кам’янсько – Дніпровського районного бюджету за 2020 рік доповіла Ірина Калиновська – начальник управління фінансів Кам'янсько-Дніпровської районної державної адміністрації.

Обговорено ряд майнових питань, зокрема, внесено клопотання перед Дніпрорудненською міською радою щодо прийняття із районного рівня фельдшерського пункту села Златопіль; надано згоду на передачу до комунальної власності Благовіщенської сільської ради нерухомого майна КНП «Кам’янсько-Дніпровський ЦПМСД» та надано згоду щодо безоплатної передачі об’єктів та майна спільної власності Кам’янсько-Дніпровського району до комунальної власності Кам’янсько-Дніпровської міської ради.

З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку району та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та інших ресурсів, депутатами прийнято ряд районних програм та змін до них, а саме: про підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Василівського району на 2021 рік; про нарощування місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на 2021-2023 роки; про зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2021 рік.

Також затверджено проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Велика Знам’янка Кам’янсько-Дніпровського району та погодження проєкту землеустрою щодо встановлення меж населеного пункту міста Василівка Василівської міської ради Василівського району.

Загалом, депутатами районної ради було розглянуто тринадцять питань черги денної, що отримали одноголосну підтримку депутатського корпусу. Спірних питань під час засідання не виникало.

 

 

вівторок, 26 Січня 2021 15:31 | Переглядів: 326

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]