Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Спільно вирішували питання забезпечення закладів охорони здоров’я

Забезпечення закладів охорони здоров’я та їх безперебійна робота – питання номер один на порядку денному в контексті територіальної організації влади в умовах нового адміністративно-територіального устрою. Сьогодні голова районної ради Олена Здор провела нараду з питання організації передачі майна до об'єднаних територіальних громад Василівського району комунальним некомерційним підприємством «Василівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Василівської міської ради.

В заході взяли участь представники Дніпрорудненської, Василівської міських, Малобілозерської сільської рад та керівники територіальних центрів первинної медико-санітарної медицини.

В ході наради врегульовано питання передачі оригіналів документів та основних засобів на обладнання для Державної перевірки та проаналізовано процес звільнення працівників відповідно діючого законодавства України.

З метою запобігання відключення закладів охорони здоров’я узгоджено питання оплати за наданні комунальні послуги та електроенергію до перезаключення договорів з відповідними службами та підприємства.

Окремо, приділено увагу питанню забезпечення Дніпрорудненської міської лікарні гематологічним аналізатором.

Підводячи підсумки зустрічі Олена Здор наголосила на основному завданні для всіх – зберегти медичну мережу і надалі її розвивати, адже скрізь люди повинні мати доступ до якісних медичних послуг.

 

 

 

 

 

середа, 24 Лютого 2021 18:48 | Переглядів: 221

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]