Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Робочий візит до КНП "Михайлівська багатопрофільна лікарня"

Голова районної ради Олена Здор  з робочим візитом відвідала комунальне неприбуткове підприємство  «Михайлівська багатопрофільна лікарня. Лікарня є опорною та обслуговує населення Михайлівського, Токмацького, Мелітопольського й Василівського районів. Лікарня належить до другої хвилі тимчасових закладів охорони здоров’я (спеціалізованих шпиталів) на випадки масового поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Мета зустрічі – знайомство із закладом, готовність колективу впроваджувати медичну реформу у вторинній ланці медицини, перспективи розвитку підприємства.

Спільно з головним лікарем закладу, заслуженим лікарем України Іваном Васильовичем Гайдаржи оглянули рівень готовності закладу до переходу на новий етап надання медичних послуг пацієнтам, кадрове забезпечення профільними спеціалістами, стан приміщень закладу. Також спільно з Володимиром Рикуном - Михайлівським селищним головою та Олексієм Тимків головою Михайлівської районної державної адміністрації обговорили перспективи розвитку та плани щодо придбання сучасного діагностичного обладнання, а саме маммографу для надання високоякісних послуг хворим.

 Основна із проблем лікарні - покращенню матеріально-технічної бази підприємства, тому за результатами зустрічі намітили спільні рішення щодо підтримки установи. На завершення зустрічі Олена Здор побажала колективу розуміючих і вдячних пацієнтів, високих досягнень, великих успіхів у діяльності, безумовної поваги, особистого благополуччя, величезного щастя, міцного здоров'я та запевнила, що й надалі робитиме все можливе для створення належних умов для праці медичних працівників в межах власних повноважень.

 

 

 

Додатково:

КНП «Михайлівська багатопрофільна лікарня» Михайлівської селищної ради розташоване в південній частині смт. Михайлівка, провулок Лікарняний, 3.

На території розташовані котельне господарство, головний корпус, в якому знаходиться адміністрація, поліклініка, стаціонар, бухгалтерія, архів, інфекційне відділення та інше.

Стоматологічне відділення знаходиться в окремому одноповерховому будинку. Поліклінічне відділення розраховане на 250 відвідувань в зміну. До складу поліклініки входять стоматологічне відділення, протитуберкульозний кабінет, жіноча консультація, кабінет офтальмології, фізіотерапевтичний кабінет, лабораторія клінічна та біохімічна.

Стаціонар розрахований на 111 ліжко, до нього входить об'єднане терапевтичне (неврологія і дитинство), об'єднане хірургічне (травматологія, гінекологія), інфекційне (дорослі, діти). На базі стаціонару функціонує відділення анестезіології та інтенсивної терапії, а з 2020 року запроваджено роботу паліативне відділення на шість ліжко-місць. Окрім того функціонує відділення екстреної і невідкладної допомоги.

Кисневе забезпечення закладу: газоподібний, балоний, жидкий кліоцилинт, кисневий концентратор.

 

 

 

четвер, 25 Лютого 2021 11:05 | Переглядів: 179

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]