Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Святковий концерт до 8 березня

За доброю традицією із святом 8 березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з жінкою – берегинею роду людського, його душею. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Саме тому, напередодні 8 березня, у міському Палаці культури «Гірник» міста Дніпрорудне відбувся святковий концерт з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня – 8 березня «Тобі, коханій!».

У залі міського Палацу зібрались представниці прекрасної статі, щоб почути теплі та щирі слова до свята. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало.

Жінок зі святом привітали Дніпрорудненський міський голова Євгеній Матвєєв, голова Василівської районної ради Олена Здор, депутат Запорізької обласної ради Миколай Пастушенко.

Виступаючі висловили вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажали міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, подарунки, сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.

 

 

 

п'ятниця, 05 Березня 2021 10:44 | Переглядів: 173

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]