Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Податкова служба розпочала кампанію з лібералізації податкової політики

Про це повідомив голова ДПС у Запорізькій області Олексій Тімарцев під час зустрічі із представниками бізнес-кіл. Керівник податкового відомства регіону відзначив, що у рамках масштабної кампанії з лібералізації податкової політики і законодавства, податківці проводять дослідження та збирають відповідні пропозиції від платників податків щодо покращання роботи та умов діяльності бізнесу.

– Кожен платник Запорізької області може висловити ті аспекти, які потребують удосконалення та своє бачення лібералізації державної податкової політики. Пропозиції податкові органи збиратимуть під час "круглих столів" із бізнесом, у спеціально встановлених у приміщеннях податкової "скриньках", а також за допомогою мережі Інтернет – на єдиному веб-порталі ДПС України тощо. За результатами збору інформації усі поради від запорізьких платників систематизуватимуться і направлятимуться до ДПС України, – наголосив Олексій Тімарцев.

Як підкреслив Олексій Тімарцев, нова місія податкової служби полягає в адмініструванні податків, лібералізації податкової системи, наданні послуг платникам і тільки внаслідок цього – наповнення бюджетів усіх рівнів.

Так, за дев'ять місяців 2012 року до Зведеного бюджету від платників податків Запорізької області надійшло понад 6,5 млрд. грн., що на 142 млн. грн. більше, ніж минулого року, зокрема, до Державного бюджету – 3 млрд. 695 млн. грн., до місцевих бюджетів – 2 млрд. 810 млн. грн.

– У Запорізькому регіоні створюється сприятливий клімат для розвитку малого й середнього бізнесу. Завдяки системній роботі всіх органів виконавчої влади, а також позитивними змінами у податковому законодавстві, у Запорізькій області в порівнянні з торішніми показниками збільшилася кількість фізичних осіб, що працюють на єдиному податку. У першому півріччі поточного року в кожному районі міста Запоріжжя й області було створено 27 сервісних центрів з єдиними стандартами податкового сервісу й широким переліком послуг для платників податків. Крім цього, податкова служба готується до впровадження ще ряду нових сервісів – електронного кабінету платника податків і процедури надання реєстраційних заяв від платників і отримання свідоцтва платника ПДВ в електронній формі, – відзначив Олексій Тімарцев.

 

Прес-служба ДПС у Запорізькій області

 

середа, 24 Жовтня 2012 15:36 | Переглядів: 680

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]