Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Сесійний день

Сьогодні відбулося пленарне засідання п'ятої сесії восьмого скликання. Передувало сесії засідання профільних комісій, в ході яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

Після засідань комісій, відбулась пленарна частина засідання сесії у великій залі засідань під головуванням Олени Здор, у якій взяли участь 32 депутати.

У рамках сесії Олена Здор повідомила всім присутнім, що згідно розпорядження президента України від 11 березня головою Василівської районної адміністрації призначено Холошу Андрія Івановича. Привітала спільно з депутатським корпусом Андрія Холошу на новій посаді та бажала добрих справ та нових починань на благо рідного краю.

Ознайомила депутатів з наказом Генерального прокурора щодо утворення Василівської окружної прокуратури з місцем розташування у місті Василівці та представила її нового очільника Веклич Олексія Олександровича.

Окрім того, згідно розпорядження голови районної ради висловлено подяку за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов'язків та з нагоди життєвого ювілею головному спеціалісту відділу забезпечення діяльності ради виконавчого апарату районної ради Супрун Валентині Олександрівні.

Розгляд черги денної сесії районної ради розпочався з бюджетних питань, з яких доповіла Людмила Дегерменжі – начальник відділу фінансів Василівської районної державної адміністрації. За результатами розгляду внесено зміни і доповнення до районного бюджету на 2021 рік. Крім того затверджено звіт про виконання Михайлівського районного бюджету за 2020 рік.

Обговорено ряд майнових питань, зокрема, надано згоду про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Михайлівського району Запорізької області до комунальної власності Роздольської сільської ради та передано земельні ділянки спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Василівського району Запорізької області у комунальну власність Василівської міської ради.

З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку району та окремих галузей економіки, забезпечення ефективного використання фінансових, матеріально-технічних та інших ресурсів, депутатами прийнято ряд районних програм та змін до них, а саме: Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2021 рік; Про районну Програму соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території Василівського району на 2021 рік; Про Програму розвитку архівної справи у Василівському районі Запорізької області на 2021 рік; Про Цільову районну програму «Сільське подвір’я».

Окремо розглянуто організаційно-правові питання щодо діючих нормативних актів.

Загалом, депутатами районної ради було розглянуто одинадцять питань черги денної, що отримали підтримку депутатського корпусу.

Після розгляду питань черги денної Олена Здор звернулася до всіх присутніх депутатів і ще раз нагадати про завершення Кампанії з декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року включно.



п'ятниця, 19 Березня 2021 15:23 | Переглядів: 551

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]