Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Вітали працівників сфери охорони здоров'я Василівщини

Голова районної ради Олена Здор взяла участь в урочистому заході з нагоди святкування Дня медичного працівника у районному центрі, який пройшов в оновленому концертному залі Василівського ЦКД.

До медичних працівників звернулась Олена Здор висловив слова сердечної подяки усім за складну і відповідальну місію, яка вимагає повної віддачі сил, досвіду, знань, душевної щедрості. Так вже сталося, що прихід кожного у цей світ зустрічають руки медика. У подальшому медичні працівники супроводжують турбуючись про наше здоров’я і життя. Тому немає жодної сім’ї, яка б на передодні цього свята не згадала добрим словом тих, кому вдячність – майже молитва. У святковий день побажала працівникам охорони здоров’я турбуватися не тільки про здоров’я інших, але й берегти своє. Нехай життя дарує багато щасливих моментів, приємних спогадів, а нелегка праця приносить радість і щастя у родини.

З нагоди Дня медичного працівника голова районної ради Олена Здор вручила грамоти районної ради працівникам КНП «Василівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», підстанції швидкої медичної допомоги Василівського відділення екстреної медичної допомоги, Приморської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Дніпрорудненської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Василівської міської ради».

Заступник голови районної ради Наталія Джуган привітала від голови районної ради та всього депутатського корпусу працівників КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Водянської сільської ради.

Організаторам заходів вдалось створити теплу, затишну та справді святкову атмосферу, надихнути працівників охорони здоров’я на подальшу плідну роботу.

Шановні наші медичні працівники! Нехай сторицею повертаються до Вас добрі вчинки, Божою ласкою – Ваш щоденний труд. Нехай завжди і в усьому Вас супроводжує успіх! Здоров’я Вам, щастя, миру і добробуту!



п'ятниця, 18 Червня 2021 14:59 | Переглядів: 240

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]