Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відкриття новорічної ялинки

В День Святого Миколая 19 грудня відбулося урочисте відкриття головної Новорічної ялинки громади. 

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая, свято любові і душевної теплоти. Діти люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.

Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і в наше місто. За підтримки Василівської міської ради, народного депутата України Юлії Яцик, депутатів Запорізької обласної ради Наталії Кругляк та Олега Калімана. За доброю традицією, 19 грудня, на центральній площі міста відбулось святкове відкриття Новорічної ялинки.

Усіх присутніх, зі святом привітав міський голова Сергій Каліман, побажав дітям щоб вони були здорові, слухняні, щоб в їхніх домівках завжди лунав сміх, щоб кожного року вони отримували подаруночки від Святого Миколая та збувалися всі їхні бажання.

Цікаву й різноманітну програму підготували творчі колективи Василівського ЦКП та учні закладів освіти громади. Не обійшлося й без привітань від Святого Миколая. За сприяння народного депутата України Юлії Яцик та її команди, на центральній площі працювала резиденція Святого Миколая. Кожна дитина мала змогу розповісти віршик і отримати солодкий подарунок.

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали всі присутні на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті гостей свята на довгий час.

 

 

За матеріалами Василоіської 
міської ради



понеділок, 20 Грудня 2021 08:21 | Переглядів: 93

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]