Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Перший рік роботи районної ради VІІІ скликання вже позаду

9 грудня 2020 року в сесійній залі відбулося перше пленарне засідання новообраної Василівської районної ради, на якому визнано повноваження 42 депутатів із 6-ти виборчих округів. Народні обранці, серед яких 22 жінки та 20 чоловіків, отримали посвідчення, нагрудні знаки та взяли на себе відповідальність представляти інтереси людей територіальних громад із моменту офіційного оголошення територіальною виборчою комісією рішення про підсумки голосування.

Сьомий рік поспіль в Україні триває децентралізація-передача повноважень та фінансів від державної влади органам місцевого самоврядування, бо вони є найближчими до людей. Сьогодні Василівська районна рада є однією із п'яти районних рад у Запорізькі області органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня. Виконавчий апарат ради із 13 осіб на чолі із головою Оленою Здор, 42 депутати районної ради за перший рік своє каденції довели спроможність будувати з кожним очільником громади партнерські відносини на засадах консолідуючого лідерства.

На сучасному етапі важливо об’єднувати органи місцевого самоврядування єдиною місією та цінностями Василівського району, особливо в умовах пандемії та світу, який вже давно перестав бути прогнозованим. Тільки працюючи спільно, озвучуючи проблеми виборців, не залишаючи громади наодинці в ситуаціях, які можуть здаватися безвихідними, не ігноруючи гострі питання, можна бути спільнотою однодумців. Ці орієнтири є основним арсеналом депутатів, які повинні повсякчас пам’ятати, що вони - влада.

Перший рік роботи дає можливість упевнено сказати: колектив районної ради – це згуртована команда депутатів та працівників виконавчого апарату, у якій гармоніюють сивочола мудрість, виважена зрілість, енергійна молодість із притаманними їм відповідальністю, дисциплінованістю, справедливістю.

Саме про рік плідної співпраці, сьогодні в ході десятої сесії районної ради звітувала Олена Здор перед депутатами. Віриться, що й надалі всі успіхи примножуватимуться завдяки згуртованості, упевненості, працелюбності відповідальних людей, які прагнуть якісних змін життя в громадах.

Не маловажним на сьогодні є і перспективи майбутнього, тому депутати одноголосно підтримали проєкт бюджету на 2022 року й запланували свою роботу на наступний рік.

Попереду новий рік роботи та нові можливості!

 

 



середа, 22 Грудня 2021 15:17 | Переглядів: 151

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]