Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Напередодні новорічних свят школи Водянської громади отримали в подарунок 65 ноутбуків для використання в освітньому процесі

23 грудня, у межах реалізації спільного проєкту Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації «Ноутбук кожному вчителю» школи Водянської громади отримали ноутбуки для підвищення якості дистанційного навчання та інших форматів подачі знань.

На базі відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради в урочистій обстановці ноутбуки передали освітянам перший заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Володимир Шустов та директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна. Загалом директори шкіл Водянської громади отримали 65 ноутбуків, вартість кожного з якого становить 17118 грн.

“Світова пандемія зумовила багато змін у суспільному житті, зокрема це спричинило і зміну підходу до надання освітніх послуг – перехід на дистанційну форму навчання. Урядова програма “Ноутбук кожному вчителю” спрямована на удосконалення матеріально-технічної бази закладів освіти та забезпечення функціонування якісного освітнього процесу в умовах карантину”, – зазначив Володимир Шустов.

Як зазначила у своєму виступі Людмила Бухаріна: «“Справжнім викликом для педагогів стала необхідність переходу до дистанційної форми навчання. Не менш значущою є реформа галузі освіти в цілому. Найголовніше завдання, яке стоїть як перед владою, так і перед вчителями – в жодному разі не допустити погіршення якості освітніх послуг. Переконана, що ноутбук дозволить вчителю йти в ногу з часом, ефективніше працювати, підвищувати свій фаховий рівень, отримувати інформацію з різних джерел, комунікувати з усім світом і таким чином переймати корисний досвід. Це важливий крок до діджиталізації навчання”.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради Ірина Іваніщак, заступник сільського голови Ірина Зикова та керівники закладів загальної середньої освіти Водянської ОТГ висловили вдячність керівництву області, керівникам громад за велику увагу до питань діяльності освітньої галузі, зокрема, і в питаннях поліпшення якості освіти дітей шляхом забезпечення освітніх закладів сучасною комп’ютерною технікою.



вівторок, 28 Грудня 2021 15:44 | Переглядів: 157

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]