Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася одинадцята (позачергова) сесія районної ради

Сьогодні, 21 січня, під головуванням голови Василівської районної ради Олени Здор відбулося засідання одинадцятої позачергової сесії Василівської районної ради восьмого скликання. В пленарному засіданні взяли участь 26 депутатів районної ради, керівництво Василівської районної державної адміністрації та керівники її структурних підрозділів.

Перед сесією відбулося засідання постійних комісій з метою попереднього розгляду питань та погодження проєктів рішень районної ради. Під час засідання комісій районної ради члени постійних комісій, керівники депутатських фракцій обговорили питання, запропоновані до розгляду та погодили проєкт порядку денного сесії.

На початку сесії голова районної ради Олена Здор привітала всіх присутніх з Днем Соборності України.

Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного сесії. На порядок денний засідання голова районної ради запропонувала депутатам винести дев’ять питань:

- про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Василівського району за 2021 рік.

- про списання залишків коштів ліквідованого банку Акціонерного комерційного агропромислового банку «Україна».

- про Програму підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Василівського району на 2022 рік».

- про внесення змін до рішення дев’ятої (позачергової) сесії Василівської районної ради восьмого скликання від 17.11.2021 №10 «Про структуру, штатну чисельність та умови оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради».

- про внесення змін до рішення дев’ятої (позачергової) сесії Василівської районної ради восьмого скликання від 17.11.2021 № 7 «Про Програму утримання виконавчого апарату Василівської районної ради Запорізької області на 2022 рік»

- про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2021 №2 «Про місцевий бюджет Василівського району на 2022 рік (0830220000)».

- про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Приморське Василівського району Запорізької області.

- про звернення депутатів Василівської районної ради Запорізької області до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, Міністерства енергетики України, Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг щодо фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.

про звернення депутатів Василівської районної ради Запорізької області до Запорізької обласної ради, щодо дій представників Комунального підприємства «Облводоканал» Запорізької обласної ради стосовно зобов’язання жителів Василівського району переносити вузли комерційного обліку води, що раніше встановлені згідно з проектною документацією та необґрунтованих нарахувань мешканцям приватних будинків за питну воду, додатково до обсягів, визначених за показаннями приладу обліку.

Результати поіменного голосування згідно з чинним законодавством буде розміщено на офіційному вебсайті у розділі «Відомості поіменного голосування».

Після розгляду питань порядку денного голова районної ради Олена Здор повідомила про те, що в громадах Василівського району здійснюється прийом громадян народним депутатом України Юлією Яцик. Під час прийому до народного депутата звертається багато мешканців територій з актуальних питань розвитку громад. Запросила голова районної ради долучатися районних депутатів до особистих прийомів народного депутата.

Також голова районної ради нагадала депутатам, що з 1 січня 2022 року розпочалася кампанія декларування доходів за 2021 рік. Тому, кожен з депутатів до першого квітня поточного року повинен задекларувати свої статки. Всі зміни та нововведення, зміни та роз’яснення щодо діючого законодавства публікуються на офіційному сайті районної ради.



п'ятниця, 21 Січня 2022 15:11 | Переглядів: 124

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]