Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Меморандум про співпрацю та партнерство

Сьогодні, 02 лютого, за участі голови Василівської районної ради Олени Здор підписано Меморандум про співпрацю та партнерство задля сприяння інвестиційному та стратегічному розвитку Степногірської селищної та Благовіщенської  сільської територіальних громад.

Меморандум підписали очільниця районної ради Олена Здор та селищний голова Ірина Кондратюк й сільський голова Василь Трубка.

Олена Здор зазначила, що на сьогодні вкрай важливим питанням є побудова відносин на засадах рівності, партнерства, взаємодопомоги, гласності та взаємної відповідальності на різних рівнях влади, адже головне це благополуччя населення на будь яких територіях.

Василівська районна рада зобов'язується докладати всіх можливих зусиль для подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва та сприяння ефективній діяльності на благо громад - учасників цього Меморандуму.

За результатами підписання Меморандуму досягнуто згоди, що учасники Меморандуму домовляються про співпрацю щодо виготовлення інвестиційних паспортів територій.

Основне завдання Інвестиційного паспорту – відкритий та зручний доступ реальної інформації про соціально-економічне становище громади, інвестиційні пропозиції, економічні можливосіті а також популяризація інвестиційного потенціалу, сприяння формуванню сприятливого інвестиційного іміджу.

Інвестиційні паспорта будуть орієнтовані на залучення як вітчизняних, так і іноземних інвестицій, а також даватимуть вичерпну інформацію для потенційного інвестора про природно-географічні характеристики, систему управління, трудовий, промисловий, туристичний та рекреаційний потенціали, екологічний стан.

 

 

 

 



середа, 02 Лютого 2022 11:40 | Переглядів: 354

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]