Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася онлайн-нарада УАРОР з актуальних питань діяльності рад

22 лютого, голова Василівської районної ради Олена Здор спільно з заступником голови районної ради Наталією Джуган взяли участь в робочій онлайн-нараді з актуальних питань діяльності районних рад, яку проводила Українська асоціація районних та обласних рад.

В ході онлайн-наради обговорювалися питання створення центрів відпочинку з патріотичним спрямуванням (літні дитячі табори) та участі в реалізації Програми «Питна вода України».

Голова Секретаріату Асоціації Юрій Андрійчук зазначив, що питанням створення центру відпочинку з патріотичним спрямуванням може займатися Координаційний центр. Запропонував подати пропозиції від кожної обласної ради одну людину та від районних рад області по одній людині для участі у вирішення даного питання.

Друге питання, яке обговорювалося в ході наради стосувалося участі в реалізації Програми «Питна вода України».

Голова Секретаріату Асоціації Юрій Андрійчук зазначив, що планується проведення засідання Міжвідомчої Координаційної ради в Міністерстві розвитку громад та територій, де буде затверджуватися план діяльності з цього питання.

Звернув увагу на те, що районні ради можуть долучитися до вирішення питання питної води та утилізації твердих побутових відходів тому, як неправильне поводження з ними може призвести до екологічної катастрофи.

Ці питання можуть також вирішувати ради субрегіонального рівня спільно з територіальними громадами.

В ході обговорення питання Загальнодержавної програм «Питна вода» зафіксовано відсутність фінансування заміни внутрішніх мереж територіальних громад, а це питання найбільш болюче.



вівторок, 22 Лютого 2022 15:42 | Переглядів: 154

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]