Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«ЗЗРК» — «Полтавський ГЗК»: близько

Цікава зустріч представників профактивів двох великих промислових колективів відбулася на базі ЗАТ "ЗЗРК". З метою обміну досвідом з профспілкової роботи на залізорудний комбінат завітала делегація компанії "Феррекспо" (Полтавський ГЗК). Цей гірничо-збагачувальний комбінат — містоутворююче підприємство Комсомольська, який, до речі, є ровесником Дніпрорудного і минулого року також відзначив своє 50-річчя.

Екскурсію по комбінату провів заступник начальника технічного відділу підприємства В.М. Лінський. Полтавчани побували на шахті "Експлуатаційна", дробильно-сортувальній фабриці, на електроремонтній дільниці та дільниці підготовки виробництва, у багатьох цехах. Спеціалісти ЗАТ "ЗЗРК" дали відповіді на запитання гостей щодо особливостей технології видобутку і переробки руди, організації та умов праці.

Приємно вразили представників делегації побутові приміщення — вони зізналися, що відчули просто-таки приємний шок від побаченого. Сподобався також зовнішній вигляд проммайданчика — чистота, доглянутість і благоустрій.

Немало цікавого гості розповіли і про свій комбінат, на якому трудиться понад 8 тисяч осіб. Як і ЗАТ "ЗЗРК", котрий нині проводить роботи з освоєння Переверзєвського родовища, компанія "Феррекспо" активно розвивається, запустивши в роботу Еристівський ГЗК.

Під час неформального спілкування профспілкові активісти двох підприємств-гігантів обмінялися інформацією про організацію оздоровлення та літніх відпусток трудящих, а також літнього відпочинку дітей, говорили про організацію і проведення спартакіад та інших спортивних заходів, про вирішення трудових спорів та житлової проблеми.

На пам'ять господарі та гості обмінялися сувенірами. Тепер у Полтаві чекатимуть у гості профактив ЗАТ "ЗЗРК".

 

вівторок, 04 Грудня 2012 13:14 | Переглядів: 1054

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]