Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Гарант нашої безпеки

У всі часи жодну державу неможливо було уявити без армії, адже військо — це гарант незалежності, безпеки та впевненості у завтрашньому дні. Так само і наша Україна, яка завжди славилася мужніми, хоробрими та відважними захисниками. Сьогодні життя стало спокійнішим, але військовослужбовці не змінилися і увібрали в себе досвід та традиції нащадків. Продовжують славні здобутки наших пращурів і військовослужбовці Василівщини, а саме працівники Василівсько-Михайлівського об'єднаного районного військового комісаріату, яких очолює військовий комісар, майор Сергій БІЛОДІД.

— Наш колектив, в якому переважно працюють, як не дивно, жінки, нараховує 9 чоловік, з яких два офіцери, — розповідає Сергій Миколайович. — Працюємо дружно, злагоджено, адже в нашій роботі по-іншому й не можна, бо у нас спільна мета: захищати Вітчизну та виховувати нові покоління мужніх захисників. Саме для цього й покликана така важлива структура як Збройні Сили України. Сьогодні вона потроху виходить на новий рівень, який повністю реорганізує армію та якісно її змінить.

В майбутніх планах — повний перехід від строкової служби до контрактної, який вже активно відбувається. До 2014 року такі зміни повинні завершитися, і захищати Україну вже будуть військовослужбовці, які працюватимуть за покликанням. Робота у Збройних Силах за контрактом має свої переваги для людей, які прагнуть присвятити своє життя служінню країни. Будуть переглянуті та гарантовані військовослужбовцям соціальні пакети.

— Як будете святкувати?

— Таке державноважливе свято будемо відзначати в урочистій обстановці, відзначимо грамотами та подяками кращих працівників.

З нагоди Дня Збройних Сил України хочу привітати своїх колег та побажати їм великого сімейного щастя, благополуччя, достатку, любові й поваги в родинах, і на роботі. А тим, хто збирається служити Батьківщині вірою і правдою, — впевненості у собі та власних силах, становлення у військовому колективі, розуміння та поваги серед товаришів.

 

Анна ШАПОВАЛОВА

 

четвер, 06 Грудня 2012 09:14 | Переглядів: 831

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]