Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

В області обираються кращі проекти регіонального розвитку

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів засідання конкурсної комісії по відбору кращих проектів регіонального розвитку, на якому було презентовано сім проектів, автори яких претендують на їх співфінансування за рахунок коштів обласного бюджету.

- Обираючи переможців, ми, перш за все, враховуватимемо соціальну значимість проектів, їх перспективність, а також завзятість самих авторів робіт. Ми завжди пропагуємо підтримку бізнесу, місцевих товаровиробників, і цей конкурс - реальний шанс отримати фінансування під впровадження проекту. Ми визначимо кращі проекти, на реалізацію яких в обласному бюджеті на 2013 рік будуть передбачені певні кошти, - зазначив Петро Гончарук.

На розсуд конкурсної комісії були представлені такі роботи: «Інтенсивна технологія вирощування суниці садової в захищеному ґрунті на промисловій основі» (Приазовський район), «Ресторан «Українська хата» з використанням продукції місцевих товаровиробників» (Токмацький район), «Вирощування ремонтантної малини» (Токмацький район), «Інформатизація населення для заняття підприємництвом» (м.Енергодар), «Створення цеху з доробки та зберігання зерна» (Запорізький район, спільний проект з РФПП), «Ортопедична майстерня» (м.Запоріжжя), «Запоріжжя – індустрія моди» (м.Запоріжжя, спільний проект з РФПП).

За результатами детального вивчення проектів конкурсною комісією буде відібрано кілька робіт, які отримають співфінансування від обласної влади. Як відзначив Петро Гончарук, обсяг бюджетних коштів не може перевищувати 50% від вартості реалізації усього проекту. Гроші на співфінансування проектів будуть закладені в Комплексній програмі розвитку малого підприємництва в Запорізькій області на 2013-2014 роки.

- Днями шляхом голосування комісія визначить переможців конкурсу, а їх нагородження відбудеться вже після святкування Нового 2013 року. Дуже приємно, що до участі долучилися люди з активною громадською позицією, з цілями у житті та бажанням зробити цей світ кращим. Саме завдяки таким людям розвивається Україна, - зазначив Петро Гончарук.

Під час засідання Петро Гончарук також нагородив переможців та лауреатів обласного конкурсу кращих проектів регіонального розвитку в 2012 році. Нагадаємо, за підсумками конкурсу співфінансування на реалізацію своїх проектів з обласного бюджету отримали автори проекту зі створення бізнес-центру «Стимул» (м.Токмак) та бізнес-проекту «Зелений світ» (м.Бердянськ).

 

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

середа, 05 Грудня 2012 11:17 | Переглядів: 717

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]