Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Ви у пошуку роботи? — Центр допоможе!

21 грудня виповниться 22 роки з дня заснування Державної служби зайнятості України. За цей період служба перетворилась на сучасну інноваційну систему, здатну оперативно реагувати на швидкі зміни попиту та пропозиції робочої сили, надавати реальну допомогу населенню та роботодавцям. Це стало можливим завдяки щоденним зусиллям працівників служби.

У нашому районі державну політику зайнятості реалізують спеціалісти районного центру зайнятості, де трудиться 28 висококваліфікованих фахівців, які професійно володіють якостями, необхідними для співробітників установи, що належить до сфери соціального захисту. Доброзичливість і уміння перейматися проблемами людей, небайдужість і уважне ставлення до відвідувачів — ось головні критерії, якими керується у роботі весь колектив.

Сьогодні на обліку в центрі зайнятості перебуває 920 безробітних осіб. Протягом 2012 року послугами служби зайнятості скористалося 3054 особи, з них працевлаштовано 1414 осіб, направлено на навчання – 339 осіб, залучено до громадських робіт 1032 особи.

Ось, що говорять про роботу працівників районної служби зайнятості ті, кому тут допомогли знайти роботу:

Алла Чабан:

— Після закінчення університету я зіткнулася з проблемою працевлаштування. Звісно, стала на облік до районного центру зайнятості. Почала відвідувати семінари, на яких спеціалісти центру навчали, як правильно складати своє резюме. Особисто мені саме резюме й допомогло. Склавши цей документ, я рознесла його копії по декількох підприємствах і зовсім скоро мене запросили на роботу секретаря-діловода до ветлікарні.

Олександр Васильченко:

— Вже вдруге звертаюся по допомогу у пошуку роботи до районного центру зайнятості (на попередньому місці роботи відбулося скорочення). Зараз активно відвідую семінарські заняття, де ми вивчаємо техніку пошуку роботи, тож не втрачаю надії на успіх. Вважаю цю службу дуже потрібною, переконаний, ті хто дійсно хочуть працювати і звертаються до ЦЗ, роботу знайдуть.

Валерій Божко:

— Після звільнення з попереднього місця роботи, став на облік у службі зайнятості. Через місяць мене направили на перекваліфікацію у Запоріжжя за спеціальністю «електромонтер» і влаштували на одне з підприємств Василівки. Та, попрацювавши деякий час, я знову залишився без роботи, і знову прийшов у ЦЗ. Вже через три дні мені запропонували громадські роботи (тимчасово) у КП «Добробут» за цією ж спеціальністю. Сподіваюся, що невдовзі я, все ж таки, отримаю постійну роботу. А працівникам центру зайнятості я щиро вдячний за наданий мені шанс випробувати себе іншій сфері.

Приємно відзначити, що нині соціальна сфера стає ближчою до людини, все повніше задовольняє її потреби, а працівники районного центру зайнятості активно спрямовують свої зусилля, професійні знання і досвід на допомогу безробітним громадянам у пошуці нових робочих місць, покращенню якості їхнього життя. Адже кожна людина має право на працю.

 

Світлана Лобач

 

середа, 19 Грудня 2012 07:23 | Переглядів: 685

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]