Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Твердий перепліт чи яскравий монітор?

Або, ці дві речі можливо поєднати? Цим і займається програма "Бібліоміст" у рамках якої розширюється доступ до інформації та сучасних технологій у всіх бібліотеках України, бібліотеки обладнаються комп'ютерною технікою, бібліотекарі та читачі навчаються комп'ютерної грамотності у бібліотеках-учасницях по всій країні, надається підтримка бібліотекам у здійсненні адвокаційної діяльності та залученні додаткових ресурсів, сучасна українська бібліотека просувається серед широкої громадськості.

Звичайно, нововведення не обійшли і нас: 5 бібліотек району виграли у конкурсі та відтепер матимуть нові сучасні комп'ютери та вільний, безкоштовний доступ до інтернету!

У центральній районній бібліотеці для дорослих урочисто відкрили Інтернет-центр. На святі хранителів бібліотечних фондів вітали представники влади, Регіонального представництва Програми "Бібліоміст", місцевих громадських організацій, поетичного літературного об'єднання "Ліра", учнівської та студентської молоді.

Заступник голови райдержадміністрації Д.Калінін привітав господарів нового, сучасного джерела інформації, подякував керівництву і працівникам ЦБС за наполегливість і проведену велику роботу по встановленню Інтернет-центру, щирі слова подяки і захоплення прозвучали у виступах колег та друзів, читачів і місцевих поетів.

Протягом всього захоплюючого дійства не змовкали поздоровлення, слова подяки та побажання, були квіти і подарунки, звучали проникливі, прекрасні вірші і пісні. Увагу глядачів привернув виступ студентського аматорського театру "Крок вперед" Василівського коледжу Таврійського агротехнологічного університету. У кінці свята — настав час головного дійства: всіх учасників свята запросили в читальний зал до нового Інтернет-центру, та показали нове обладнання яким, відтепер, може користуватись любий мешканець Василівки.

Щиро віримо — працівники Василівської центральної бібліотечної системи не зупиняться на досягнутому та прикладуть максимум зусиль для поширення комп'ютерної мережі, та нового обладнання у всіх бібліотечних закладах на території району.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

четвер, 20 Грудня 2012 08:37 | Переглядів: 780

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]