Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Податкова служба надала понад 3,5 тисячі консультацій

З початку року фахівці центру обслуговування платників податків нашого району надали 3778 податкових консультацій з питань оподаткування. З них майже 50% складають, надані суб’єктам господарювання, податкові консультації по телефону. Наступні 49 відсотків - це усні консультації, надані платникам податків особисто у центрі. З поміж іншого фахівцями податкової служби було надано 7 індивідуальних письмових роз'яснень податкового законодавства.

До консультаційного центру найчастіше (41 відсоток) зверталися платники податків щодо надання роз’яснень положень податкового законодавства у частині сплати та правильності обчислення податку з доходів. Багато платників намагалися з'ясувати питання по застосуванню податкової соціальної пільги; оподаткування доходів громадян та порядку заповнення декларацій про майновий стан і доходи; оподаткування доходів суб'єктів підприємницької діяльності, які працюють на загальній системі оподаткування. Понад 21% консультацій стосувались заповнення форми № 1ДФ.

Майже 38 відсотків звернень отримано від суб'єктів підприємницької діяльності, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. Такі звернення стосувалися : порядку заповнення декларації, розподілу за групами, заміна старого КВЕД на новий, внесення змін до Свідоцтва платника єдиного податку.

Близько 12 відсотків від загального обсягу консультацій було надано за напрямом адміністрування податку на додану вартість. Платники податку цікавилися правильністю заповнення податкової накладної; реєстрацією податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних; заповнення декларації з ПДВ; порядком реєстрації платником податку на додану вартість.

У продовж 2012 року на особистому прийомі у заступника начальника – начальника Василівського відділення Токмацької ОДПІ Наталії Солов'янової побувало 28 суб'єктів господарювання. В основному звернення надходили від громадян. Таких звернень 96 відсотків. Платники податків з'ясовували застосування до них пільги по платі за землю; зверталися з питання ухилення від оподаткування іншими суб'єктами господарювання. На всі звернення надано відповіді в повному обсязі відповідно до встановлених законодавством термінів.

Василівське відділення Токмацької ОДПІ

 

п'ятниця, 21 Грудня 2012 07:56 | Переглядів: 644

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]