Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Запоріжці обрали кращих господинь свого краю

В академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В.Г. Магара відбулося урочисте нагородження лауреатів конкурсу «Господиня свого краю». Переможниць конкурсу привітав голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко. Цей конкурс є традиційним для Запорізького краю і проводиться 12 рік поспіль. Його основна мета - впровадженню гендерної рівності в суспільстві, підтримка жінок, які плідно працюють у різних сферах життєдіяльності регіону.

Цього року на конкурс було висунуто 172 кандидатури, що суттєво більше, ніж торік – 109, і що свідчить про зростання його популярності. Конкурс проводиться в 15 номінаціях, охоплюючи практично всі сфери діяльності: «Жінка – представник органів виконавчої влади», «Жінка – громадський діяч», «Жінка – керівник підприємства», «Жінка – працівник агропромислового комплексу», «Жінка – працівник малого та середнього бізнесу», «Жінка – працівник освіти і науки», «Жінка – працівник фінансових та банківських установ», «Жінка – працівник охорони здоров’я», «Жінка – працівник культури та мистецтва», «Жінка – спортсменка», «Жінка – працівник засобів масової інформації», «Жінка – працівник правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури», «Жінка – військовослужбовець та працівник Збройних сил України». «Жінка – працівник сфери соціального захисту населення», «Жінка – берегиня свого роду».

Серед претенденток конкурсна комісія визначила 35 жінок, які своєю діяльністю роблять значний внесок у розвиток краю в галузях економіки, освіти, культури, спорту, є лідерами, впливають на громадське життя регіону.

- Сучасні жінки увійшли в усі сфери нашої життєдіяльності. Я маю досвід керування багатьма колективами і можу стверджувати, що кращий співробітник - за ефективністю, сумлінністю та результативністю роботи – жінка, - висловив глибоке переконання голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Також напередодні Міжнародного жіночого дня очільник регіону подякував усім представницям кращої половини за три великі щастя, які вони дарують чоловікам, – щастя життя, любові та батьківства.

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

понеділок, 04 Березня 2013 11:14 | Переглядів: 940

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]