Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Виїзні семінари податкової

Податковою службою Василівського району, згідно затвердженого графіку, проведено низку виїзних семінарів з питання декларування доходів громадян. Так, у лютому поточного року працівниками податкової були проведені семінари з громадянами Приморської сільради та Степногірської селищної ради.

Було роз’яснено податкове законодавство громадянам Кам’янської та П’ятихатської сільрад, проведені зустрічі з громадянами - платниками податків Верхньокриничанської, Лугівської, Підгіренської та Широківської сільрад,

Дані заходи відбувся за участю та за допомогою голів та працівників сільських та селищної ради. Щиро дякуємо їм за співпрацю!

На семінари приходили небайдужі люди. Після основної частини семінару – роз’яснення податкового законодавства в частині декларування доходів та сплати податку з доходів фізичних осіб, присутні висловлювались про наболіле. Хвилює жителів району і правильність оподаткування доходів, і податок за земельні ділянки, на яких розміщений не викорчуваний загиблий сад, і надання в оренду свого паю іншим товаровиробникам.

На семінарі було задано працівникам податкової служби Василівського району багато питань, серед них питання неврожаю сільськогосподарських культур у 2012р. та як це повинно бути враховано при обчисленні доходу, оподаткування спадщини, оподаткування доходу від продажу автомобіля. Цікавилися жителі району і податковою знижкою, переважно компенсацією вартості навчання.

У продовж декілька років податкова служба району проводить такі виїзні семінари та зустрічі з платниками податків. І нас, як податківців, тішить те, що з кожним роком відношення до декларування громадян стає все більш позитивним. Ось і у цьому році, не зважаючи на неврожайний 2012 рік громадяни з розумінням поставилися до виконання свого обов’язку щодо декларування доходів, адже цей податок надходить до місцевих бюджетів їхніх громад.

Крім того, на семінарах працівниками податкової служби було роз’яснено податкове законодавство щодо податку на нерухомість. Жителі Василівського району зацікавилися «новим» податком: запитували і про ставки податку на території кожної з сільрад, і термінами сплати та застосуванням пільги. На ці та інші запитання податківцями були надані вичерпні відповіді.

 

Наступні семінари та зустрічі відбудуться:

4 березня 2013р

в приміщенні Орлянської сільської ради, початок о 9-00 год.

в приміщенні Малобілозерської сільської ради, початок о 11-00 год.

 

6 березня 2013р.

в приміщенні Скельківської сільської ради, початок о 9-00 год.

в приміщенні Банківської сільської ради, початок о 11-00 год.

Запрошуємо громадян відвідати наші семінари!

 

понеділок, 04 Березня 2013 11:48 | Переглядів: 719

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]