Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Чарівний талант Ольги

Кожна пора року дарує свою особливу природу, красу та барви, але найбільш яскраві, чарівні та радісні несе весна. Вона відроджує життя від зимового сну, одягає все навкруги у зелені шати, приносить нові відчуття, бадьорить та надихає. В першу чергу вона дарує натхнення людям творчим, а саме художникам, які залюбки увіковічують її вишукані пейзажі у своїх картинах.

Любить весну і молода художниця, мила, гарна й чарівна дівчина, психолог Малобілозерської ЗОШ № 1 Ольга Пустовєтова, яка з задоволенням малює живу природу, неймовірної краси портрети та вражаючі пейзажі.

Народилася Ольга у Луганській області в шахтарському селищі Нагольна Тарасівка. Коли їй виповнився 1 рік, батьки переїхали до с. Мала Білозерка. Тут тато працював художником у колгоспному клубі, тож талант дівчина успадкувала саме від батька.

— Малювати почала з раннього дитинства. Пам'ятаю, як була маленькою, полюбляла малювати на шпалерах, — згадує з посмішкою Ольга. - Батьки, щоб заспокоїти мене, завжди давали олівці і папір. То був найкращий спосіб зайняти дитину на певний час, тож я малювала з задоволенням і поринала у прекрасний світ кольорів та дитячої фантазії.

Закінчивши Малобілозерську ЗОШ № 1, Ольга Пустовєтова обирала професію за покликом серця, тож вступила до Петриківського училища і стала майстром петриківського розпису. Повернувшись після навчання до рідного села, дівчина три роки пропрацювала у місцевому будинку творчості "Джерела творчості".

Згодом Ольгу Володимирівну зацікавила нова галузь - психологія. Не роздумуючи вона вступила до Бердянського педагогічного університету та паралельно стала працювати психологом і вчителем малювання у рідній школі.

— У своїй роботі подобається спілкуватися з дітьми, допомагати їм вирішувати певні проблеми, — говорить Ольга Володимирівна. — Особливу радість приносить позитивний результат співпраці з учнями, коли є взаєморозуміння… До того ж приємно працювати із своїми рідними вчителями. У школі хороший та дружний колектив, який допомагав мені опановувати усі ази педагогічної професії. Я щиро вдячна колегам за підтримку та цінні поради, а також своєму методисту - Тетяні Іванівні Кравець, яка дуже допомагала мені у перший рік роботи та й по сьогодні.

При школі Ольга Пустовєтова веде ще й художній гурток "Чарівний пензлик". Діти різного віку з задоволенням поспішають сюди після уроків та з нетерпінням чекають коли почнеться нове захоплююче заняття. Тут учні опановують живопис, графіку, петриківський розпис, вчаться робити колажі та багато іншого. Вихованці Ольги Володимирівни постійно беруть участь у різноманітних конкурсах та отримують призові місця. Так, нещодавно одинадцятикласниця Анна Кротова зайняла І місце на обласному етапі конкурсу "МНС очима дітей".

Більш за все художниці подобається малювати портрети, а також навчати малюванню дітей. Це приносить дівчині неймовірну радість, особливо коли Ольга закінчує ту чи іншу роботу і вона виявляється вдалою. Хоча кожна її робота — це шедевр, який зачаровує око своїм змістом, зображенням та випромінює добро, радість і красу.

Тільки гарними словами відгукується про Ольгу Пустовєтову директор Малобілозерської ЗОШ № 1 Світлана Вікторівна Овчаренко:

— Ольга Володимирівна працює у школі з 2006 року і за цей час стала невід'ємною частиною нашої дружної шкільної родини. Всього досягає по життю самотужки, бо цілеспрямована, розумна та талановита. Її люблять і вчителі, і батьки, а головне - учні, які тягнуться до неї, як квіти до сонця.

Ольга Володимирівна творча, добра і відповідальна, дуже любить дітей та розуміє їх. Її поважають у колективі, адже вона мила, приємна, неконфліктна й добросердечна дівчина. Легко знаходить спільну мову з усіма. А ще надзвичайно талановита художниця, яка допомагає нашим учням розвивати свої художні здібності на уроках малювання та заняттях у шкільному гуртку "Чарівний пензлик".

Ольга Пустовєтова - гордість Малобілозерщини, нашого району, тож бажаємо, щоб чарівний талант художниці завжди тільки розвивався, а вона радувала нас своїми вишуканими картинами. Успіхів, радості, краси і весняного натхнення!

Анна ШАПОВАЛОВА

 

 

вівторок, 05 Березня 2013 10:17 | Переглядів: 720

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]