Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

КРАСИВИМ І КОХАНИМ!

На минулому тижні чоловіки не шкодували лагідних, шанобливих слів, квітів на адресу прекрасної половини людства. У всіх трудових колективах, клубах у найменшому селі пройшли урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня. Щирим і сердечним видалося свято в одному з найбільших жіночих колективів — центральній районній лікарні.

У святково прикрашеній актовій залі відбувся чудовий концерт, який підготували чоловіки лікарні, лунали найщиріші вітання.

Найтепліші слова висловили працівницям у білих халатах головний лікар району Валерій Сапа та голова районної ради Сергій Джуган. Сергій Васильович, бажаючи прекрасним інтелігенточкам міцного здоров’я, незрадливого, взаємного кохання, вручив лікарю-педіатру Тетяні Григорівні Завгородній, котра працює у лікарні вже більше 50 років, фото на пам'ять.

На концерті лунали улюблені пісні, слова вдячності й захоплення жіночою красою, тож у жінок залишилися лише найприємніші враження.

 

Найтепліші і найприємніші слова адресували і жінкам-ветеранам. Голова ради ветеранів Василівки Лідія Слободян запросила на свято у клуб «Ветеран» шанованих і знаних жінок міста, які своєю багаторічною працею примножували, збагачували і прославляли рідний край. Чиє життя, немов повість минулих літ, і сьогодні бентежить і заворожує. На свято прийшли представниці майже кожної галузі. Цікаво було послухати про трудові здобутки цих жінок, якими по праву можуть пишатися їхні діти, внуки, правнуки.

Про велику роль жінки-трудівниці, жінки-матері, жінки-господині у розвитку суспільства говорили і запрошені на свято представники районної та міської влади — заступники голови райради і РДА Анатолій Кравець та Денис Калінін, голова районної ради ветеранів Віктор Живиця. Разом з найкращими побажаннями вони вручили кожній присутній жінці квіти і подарунки. А пісні у виконанні солістів клубу Галини Спічки, Раїси Нефьодової та Валентини Якименко розрадили і додали гарного настрою. Приємно, що не була осторонь і молодь. Студенти коледжу давно дружать і спілкуються з ветеранами, тож цього святкового дня прийшли на свято, аби поздоровити старших наставниць і подарувати їм свої пісні.

Свято вдалося. Ветерани ще довго спілкувалися за святковим чаюванням, жартували, співали пісень і вкотре дякували спонсорам, які допомогли і підтримали ветеранську організацію: директору ринку «Покровський» Геннадію Мєзенцеву та приватному підприємцю Кларі Сірій (кафе «Чарівниця»). Окремі слова подяки і навіть поетичні рядки василівського поета В. Лукашенка від щирого серця сказані на адресу організатора свята енергійної, активної та небайдужої до чужих проблем жінки Лідії Андріївни Слободян, яка докладає немалих зусиль, щоб ветерани часто збиралися разом і відчували себе потрібними і шанованими.

 

Жінка... Мама, дружина, донька, колега. Цілий світ краси і любові, піднесеного материнського почуття, сімейного затишку і зворушливої турботи про рідних і близьких. Знову з приходом весни ви розквітаєте разом з природою. Тож нехай ці березневі дні несуть у серця кожної жительки Василівщини спокій і задоволення.

Цими словами розпочали свято «На хвилях весни» у ЦКД голова райради Сергій Джуган, заступник голови РДА Михайло Солопов. Вони низько вклонялися жінкам, бажали їм щастя і великого кохання, піднесли розкішну корзину з весняними квітами. А далі чарівних жінок вітали самодіяльні артисти — їм співали пісні, для них танцювали.

В «Гірнику» вшановували славних мешканок Дніпрорудного. Представниці прекрасної половини міста брали теплі привітання від голови правління ЗАТ «ЗЗРК» А.І. Фурмана і міського голови Є.С. Матвєєва, а потім чарівні ведучі вечора Ірина Гончарова та Оксана Безпалько запросили на сцену для нагородження кращих з кращих.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток міста подяками та цінними подарунками відзначені:

Тетяна Безсмертна - начальник юридичного бюро комбінату, депутат міськради; Ольга Більська - машиніст конвеєра дробильно-сортувальної фабрики; Людмила Герасименко - вчитель школи «Талант»; Ольга Гулак - машиніст підйому ділянки ВШТ шахти «Прохідницька»; Надія Грабар - старша медсестра міської лікарні; Світлана Дяченко - вихователь дитсадка «Теремок»; Алла Капітонова - кондитер цеху громадського харчування ЗАТ «ЗЗРК»; Світлана Корж - приватний підприємець; Галина Курницкая - учитель ЗОШ І-ІІ ст.; Вікторія Кучаева - двірник ЖЕУ; Марія Македонська - вчитель школи «Світоч»; Ольга Маслова - лаборант комбінату; Ніна Назаренко - провідний спеціаліст-економіст з питань комунального господарства апарату міськради; Людмила Ніколова - картограф шахти «Експлуатаційна»; Ірина Петровська - старший дільничний інспектор міліції ГОМ; Валентина Пилипенко - директор гімназії «Софія»; Тетяна Потийко - медсестра санаторію-профілакторію «Гірник»; Ірина Светловская - начальник санітарно-технічної лабораторії комбінату; Тетяна Тармишова - машиніст конвеєра закладного цеху; Надія Чикаєва - стовбурова ділянки ВШТ шахти «Прохідницька».

Далі чоловіки розважали прекрасних дам веселими конкурсами, цікавими історіями і з перчинкою гумором. Своїми номерами концерт прикрасили група «Ровесники», танцювальний колектив «Грація», Зразкова циркова студія «Романтики», а також Дмитро Абросімов і Олексій Шкурко, виступи яких були гідно оцінені гучними оплесками.

 

середа, 13 Березня 2013 08:36 | Переглядів: 795

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]