Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Дітки — у дбайливих руках

Всі ми родом з дитинства. І починали свій життєвий шлях з маленьких кроків у дитячих садочках. Ось такий острівець щасливого дитинства у Малій Білозерці — дитсадок «Оленка». Його жіночий колектив працівників-професіоналів зі щирим натхненням, терплячістю та мудрістю допомагає нашим діткам дорослішати, готуватися до шкільних буднів. Саме ці жінки — з люблячим серцем, ясним розумом та високою професійною підготовкою — навчають, радять, піклуються про те, щоб кожен день, прожитий дітлахами у садочку, був цікавим, творчим, корисним.

На чолі колективу дитсадка — привітна, доброзичлива Алла Петрівна Барзукова. Це дійсно керівник на своєму місці. Для неї немає чужих проблем, для неї усі маленькі вихованці, як рідні. А нам, батькам, завжди приємно, якщо і керівник, і її колектив з теплотою і любов'ю ставляться до кожної дитини.

Шановні Алло Петрівно та всі працівники дитсадочка! Прийміть щире батьківське спасибі за терпіння, наснагу, турботу. Зичимо вам міцного здоров'я, витримки, слухняних вихованців та вдячних батьків. Нехай винагородою за вашу плідну працю стане материнська подяка та людська повага за те, що ви робите свій внесок у виховання майбутнього країни. Зі святом вас, дорогі наші жінки! Весняного настрою, теплих усмішок та квітучих поглядів!

З ПОВАГОЮ ТА ВДЯЧНІСТЮ БАТЬКИ ВИПУСКНИКІВ 2012 року

 

середа, 13 Березня 2013 08:50 | Переглядів: 649

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]