Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася восьма сесія районної ради

28 жовтня відбулося пленарне засідання восьмої сесії Василівської районної ради шостого скликання. Загальна кількість депутатів районної ради шостого скликання складає 28 депутатів, у засіданні взяли участь 21 депутат. У роботі сесії взяв участь голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Грачов С.В. керівники органів місцевого самоврядування району, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади району, правоохоронних органів, прокуратури тощо.

Перед початком сесії керівники району привітали Ярославу Куліш, яка прославила не тільки Василівський район, а й всю Україну на міжнародному рівні. Ярослава виборола звання «Друга принцеса Міні-Міс Світу-2011» на конкурсі «Міні-Міс Світу-2011», який пройшов у Анталії. Ярославі та її мамі Вікторії Вікторівні вручили Подяки голови районної ради та голови райдержадміністрації.

 

З днем народження керівники привітали Грушко Олену Дмитрівну – директора районного центру зайнятості.

Привітали Абросімова Юрія Юрійовича – з присвоєнням йому указом Президента України №845 від 23.08.2011 року почесного звання – заслужений лікар України.

Голова районної ради вручив Почесну відзнаку “За заслуги перед громадою Василівського району”:

Овсієнко Яніні Миколаївні – депутату районної ради, директору гімназії “Дивосвіт”;

Кудіну Володимиру Васильовичу – депутату районної ради, голові ФГ “Скіф”;

Паньовіну Володимиру Івановичу - директору приватного підприємства “Аванта-Агро”.

Крім того Грачову Володимиру Сергійовичу вручено Диплом та книгу “Новітня історія Запорізького краю у подіях та особах 1991-2011 років” за значний особистий внесок у розбудову української держави і з нагоди 20-річчя її незалежності.

Перед розглядом питань черги денної депутати заслухали інформацію в.о. начальника Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області Ільгова Андрія Анатолійовича стосовно втечі з Дніпрорудненської міської лікарні небезпечного злочинця.

З даного приводу виступили керівники фракцій районної ради Піскун О.О. – фракція БЮТ, Павленко С.П. – фракція КПУ та Грачов В.С. – фракція Партії регіонів та голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, боротьби із злочинністю, взаємодії з правоохоронними органами, прав людини та інформації Овчиннікова-Руденко Т.О. Всі виступили з різкою критикою стосовно роботи правоохоронних органів району та закликали до співпраці та порозуміння.

Всього депутатами розглянуто 27 питань, в тому числі звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2011року, уточнено бюджет за підсумками 9 місяців, про готовність об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період, прийнято ряд районних Програм, уточнено перелік об’єктів спільної власності, земельні питання тощо. Всі питання порядку денного були попередньо обговоренні на засіданнях постійних комісій, Президії районної ради. З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

 

фото редакція газети "НТ"

 

 

п'ятниця, 28 Жовтня 2011 15:34 | Переглядів: 1112

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]