Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Олександр Пеклушенко – регіональний лідер року

В Києві в Національному палаці мистецтв «Україна» відбулась 17 урочиста церемонія вручення премії «Людина року – 2012». У номінації «Регіональний лідер року» вища експертна рада загальнонаціональної премії визначила переможцем голову Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Пеклушенка. У цій номінації за перемогу також змагалися голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк та голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовиченко.

Нагороду переможцю - очільнику Запорізької області Олександру Пеклушенку - вручали голова Фонду держмайна Олександр Рябченко та легенда українського спорту, абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Безсонова.

- Перший день моєї роботи та роботи моєї команди розпочався з Указу Президента України. Тому сьогодні абсолютно щиро я хочу висловити слова подяки за ту довіру, яка була надана мені Президентом Віктором Федоровичем Януковичем. Кожен, хто виходив на цю сцену, говорив про свою команду і я не виключення. Тим паче, що моя команда – це майже 2 мільйони чоловік – кожен житель Запорізької області. Я дякую усім вам, мої дорогі запоріжці, за честь та щастя працювати разом з вами. Я знаю, що ми разом зробили багато – будували електростанції, відкривали заводи, будували мости, - і сьогодні ми маємо все це зберегти та примножити. Низький уклін, вам, мої дорогі земляки, - наголосив у вітальній промові Олександр Пеклушенко.

Під час урочистої церемонії присутні вшанували пам’ять переможців премії минулих років - Богдана Ступки та Михайла Вороніна. Олександр Пеклушенко подякував організаторам премії за увагу до цих визначних людей та повідомив, що запорізькою владою прийняте рішення встановити пам’ятник великому українському митцю Богдану Сільвестровичу Ступці на о. Хортиця, адже він дуже любив Запорізький край, а запоріжці шанують його пам'ять.

Загалом нагороди переможцям премії «Людина року – 2012» було вручено у 17 номінаціях. Серед переможців цього року – народна артистка України Ані Лорак, олімпійська чемпіонка з фехтування на шпагах – Яна Шемякіна, тележурналіст Андрій Данилевич, Харківський міський голова – Геннадій Кернес.

Міжнародні та спеціальні премії «Людина року – 2012» за досягнення на ниві громадської, політичної, культурної діяльності отримали Ндзвичайний та Повноважний Посол Польської республіки Генрик Літвін, доктор економічних наук Джордж Даскалеас, співаки Тото Кутуньо, Мариля Родович, Володимир Кузьмін, народний артист СРСР Василь Лановий, відомий російський тележурналіст Володимир Познер.

Коментуючи факт отримання премії «Людина року – 2012» журналістам, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Пеклушенко зазначив : «Головне, коли ти йдеш у будь-яку професію – це добре робити свою справу. А якщо до цього додати професійну команду і ще трохи вдачі, отримуєш результат та успіх. А нагороди – це вторинне. І все ж таки ця нагорода для усіх нас – для мене, для моєї команди, для усієї Запорізької області - це серйозний стимул. Ми маємо зараз не спочивати на лаврах, а ще більше працювати.»

 

Управління у справах преси та інформації ЗОДА

 

понеділок, 25 Березня 2013 09:09 | Переглядів: 643

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]