Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Дай роботу тілу – відпочине голова

Здоровий спосіб життя — один із пріоритетів у роботі районної влади. Але влада прагне вирішувати не лише питання належного розвитку фізкультури і спорту у навчальних та інших молодіжних закладах, трудових колективах, а, в першу чергу, залучає до активного фізичного життя всіх жителів територій. І приклад у цьому повинні показати посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів.

А у змаганнях з волейболу також брали участь працівники комунальних закладів району. Тож керівники вирішили не обмежуватись лише службовим сприянням розвитку галузі, а на власному прикладі продемонстрували: спорт – це здорово для всіх. Підтвердженням і стала суботня спартакіада, що пройшла на ФОК «Таврія».

Найперше — привітали голову районної ради Сергія Джугана: саме у суботу йому був день народження. А поряд з привітаннями приймав подяку «За вагомий внесок у розвиток фізичної культури у Василівському районі».

Далі розгорнулися спортивні пристрасті. Змагалися у п’яти видах спорту: волейбол, шахи, шашки, настільний теніс та більярд. А поряд із спортивним азартом — веселощі, сміх, чудовий настрій. Відчувалося: хоча й суперничають голови, секретарі, депутати, прагнуть до своєї перемоги, та все ж, як говорять, почуття корпоративної підтримки перемагає. І вже із задоволенням ділять набрані очки, і немає ніяких заздрощів, а лише щира радість від отриманих результатів.

Загалом спортивну форму суботнього дня одягли близько 100 чоловіків і жінок різного віку. Були навіть сімейні династії, як ось сім’я Плюйко (мама, син і онучка), яка виборола перші місця у двох видах спорту, та сім’я Гаваги — чоловік і дружина, вчитель Степногірської ЗОШ і керівник клубного закладу — котрі є майстрами волейболу.

Загальне перше місце із кількістю очок виборола Малобілозерська сільська рада, друге — Василівська міська рада, третє — Балківська сільська рада.

У волейболі йшла дуже напружена боротьба — перемога тут впевнено була за збірною командою Василівської міської ради . Другими стали дніпрорудненці, а почесне третє місце посіли волейболісти з Малої Білозерки.

У змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків перше місце виборов Валентин Заболотній, депутат Приморської сільради; друге — Олег Гречко, депутат Кам'янської сільради; третє — Сергій Калоша, провідний спеціаліст Василівської міської ради. Серед жінок на першому місці секретар Скельківської сільради Ірина Плюйко. Депутат Балківської сільради Світлана Просандєєва — на другому. Спеціаліст Василівської міськради Аліна Харченко зайняла третє місце.

Яскраво боролися за призові місця більярдисти. В результаті ігор перше місце посів Валерій Плюйко, депутат Скельківської сільради. Підгірненський голова Юрій Живиця зайняв друге місце, а третє зайняв Микола Костенко, депутат Дніпрорудненської міської ради.

Шашки чоловіки: перше місце — Олександр Чупета із Дніпрорудного, Михайло Тимошук депутат Малобілозерської сільської ради — друге місце, та третє Ярослав Віксюк, депутат Балківської сільської ради. Жінки також вправно грають у шашки, що і довела сільський голова Балок Марія Радченко, яка тут отримала перше місце, друге Наталія Кісель, головний бухгалтер Степногірської селищної ради, та третє — Валентина Бедрик, секретар Малобілозерської сільської ради.

У змаганнях з шахів у чоловіків місця розподілилися наступним чином: «золото» – Володимир Бакало, спеціаліст Степногірської селищної ради, «срібло» – Володимир Назаренко, сільський голова Орлянської сільської ради, «бронза» — Олександр Фісун, провідний спеціаліст Василівської міської ради. У жінок «золото» виборола — Світлана Карнаш депутат Малобілозерської сільської ради, Людмила Бекерська, депутат Василівської міської ради — «срібло», та Наталія Ушакова, спеціаліст Балківської сільської ради — «бронзу».

Всі переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, а команди – кубками, а Сергій Джуган наголосив, що подібні змагання будуть проводитися постійно і до участі будуть долучатися все більше людей, та представників інших підприємств та установ району. Учасники спартакіади залишились задоволені, адже мали можливість відпочити, поспілкуватись з колегами, а ще проявити фізичну міць та спритність.

 

Підсумкова таблиця ІІ районної Спартакіади серед місцевих рад.doc

 

За матеріалами газети «НТ»

 

 

понеділок, 25 Березня 2013 17:33 | Переглядів: 730

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]