Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Творчі досягнення «Дивосвіту»

Освіта — невід'ємна складова та підґрунтя динамічних соціально-економічних реформ і демократичних перетворень у державі. Від освіченості молоді, якості підготовки фахівців значною мірою залежать темпи розвитку країни та її авторитет у світі. Тому IV Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти-2013", яка зібрала професіоналів освітянської галузі з усіх регіонів України, близького та далекого зарубіжжя, допоможе молоді, яка обирає своє майбутнє, ознайомитися з інноваційними процесами в сучасній освіті.

Програмою виставки передбачалася презентація наукових установ та закладів освіти України, закордонних навчальних закладів та міжнародних освітніх центрів, обмін досвідом інноваційної модернізації системи освіти.

Традиційно у виставці взяла участь і естетична гімназія-інтернат "Дивосвіт", яка презентувала свої новації-надбання педагогічної практики, досвід їх впровадження у навчально-виховний процес. У складі делегації — директор навчального закладу Я.М. Овсієнко, заступник директора з професійного навчання О.В. Овсієнко, вчителі: образотворчого мистецтва В.М. Карнаух, математики Д.П. Кондратенко, майстер професійного навчання О.І. Вертегел, вихователь Т.П. Передерій.

Цього року презентаційну експозицію гімназії відвідали освітяни, науковці — люди, які не байдужі до сучасної освіти і до мистецтва в цілому. Серед них — Президент НАПН України В.Г. Кремінь. Захоплюючись керамічними виробами, майстерно виконаними руками гімназистів, він зауважив, що майбутнє українського суспільства значною мірою визначається якістю освітніх послуг, які надаються вітчизняними навчальними закладами, їх відповідністю європейським стандартам.

Під час роботи виставки «дивосвітівці» брали участь у науково-практичних конференціях, на яких розглянуто ряд актуальних тем.

Відрадно і те, що гімназія «Дивосвіт» за результатами рейтингового конкурс нагороджена дипломом «За вагомий внесок у розвиток національної освіти». А почесною грамотою "За особистий внесок у зміцнення освітнього потенціалу України" відзначено директора навчального закладу Яніну Овсієнко.

Набутий досвід допоможе визначити подальші напрями інноваційного розвитку гімназії "Дивосвіт".

 

Колектив гімназії "Дивосвіт"

 

 

понеділок, 25 Березня 2013 17:40 | Переглядів: 619

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]