Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Допоможи ближньому!

На запитання "Що таке доброта?" діти відповідають — це прояв щирих, жалісливих почуттів по ставленню до них. У наш час багато важкохворих дітей, які потребують допомоги. Не проходить і дня, щоб ми не чули з екранів телевізорів, не побачили з вітрин магазинів закликів про допомогу на лікування таких діток. А щоб розвивати у їх ровесників чуйність, милосердя, гуманність, треба менше говорити, а більше робити добрих вчинків.

Представники районної організації Товариства Червоного Хреста України розповіли школярам Дніпрорудненської ЗОШ I-II ст. про учня Василівського професійного ліцею Сергія Ісаєнка, у якого лікарі діагностували тяжку хворобу. І нині кожен прожитий день для хлопця — це подвиг.

Відчувши горе свого однолітка, учні відгукнулися на заклик і вирішили зібрати кошти для Сергія, провівши благодійну акцію-ярмарок "Допоможи ближньому!".

Члени шкільних гуртків "Надія" (волонтери) та "Журналіст" (загалом це учні 6-7 класів, керівники Н.І. Переверзєва та О.В. Матвєєва) звернулися до школярів, їх батьків та працівників з проханням принести на благодійний ярмарок домашню випічку, свіжі фрукти, вироби, зроблені своїми руками. Ніхто не залишився байдужим!

Під час заходу була організована виставка "У наших мам і бабусь золоті руки", на якій представили свої роботи Наталія Яковенко (картини-вишиванки) та Катерина Чуб (вироби, виконані в'язальним гачком). Всі, хто приходив подивитися на це диво, не йшов з порожніми руками і поповнював касу благодійної допомоги.

Адміністрація школи вдячна всім батькам, які взяли участь у ярмарку, за приготуванння смачних млинців, домашнього печива. Дякуємо і кращим учням-продавцям: Івану Школовому та Люсіне Григорян за якість роботи з покупцями. І, як результат, вони зібрали найбільше коштів.

У ході роботи ярмарку зібрано 820 гривень, котрі перерахували хворому Сергію. Окрім цього, ми хотіли показати дітям важливість та необхідність таких заходів, виховати в їх серцях милосердя, співчуття, вміння прийти на допомогу.

 

Анна Гребенець,
психолог та соціальний педагог школи

 

понеділок, 25 Березня 2013 17:47 | Переглядів: 724

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]