Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Сергій Джуган призначений головою райдержадміністрації

Сьогодні відбулося урочисте представлення Сергія Джугана на посаду голови Василівської райдержадміністрації. У великій залі райдержадміністрації зібрався весь актив району — керівники органів місцевого самоврядування, установ і організацій, депутати всіх рівнів. Вів цей захід Сергій Грачов. Оголосивши про прийняті Президентом розпорядження (від 28 березня 2013 року № 137/2013-рп) Сергій Володимирович, який очолював виконавчу владу району майже три роки (з 22 квітня 2010 року) щиро подякував за плідну спільну працю, за розуміння і взаємопідтримку.

Нині він працює на посаді заступника голови облдержадміністрації, опікується питаннями агропромислового комплексу, тож пообіцяв: зв'язок з рідним районом, з своєю малою батьківщиною буде лише зміцнювати.

— Ми з вами разом напрацювали великі плани і непогані перспективи по їх втіленню і, впевнений, — обов'язково доб'ємося бажаного, якщо будемо сміливо йти вперед, не боятися труднощів. Я дуже сподіваюся на вашу підтримку, і, з свого боку, обіцяю на новій посаді всіляко сприяти подальшому розвитку району, аби Василівщина і надалі була в числі лідерів в області.

Приймаючи кермо виконавчої влади, Сергій Джуган теж щиро подякував своєму попереднику за спільну результативну працю однією командою.

— Саме ділове, конструктивне вирішення всіх питань життєдіяльності регіону у контексті: районна рада —- райдержадміністрація допомагає нам долати певні труднощі, вирішувати всі проблеми. Навіть на співбесіді у Кабінеті Міністрів, яку я проходив днями, перед моїм призначенням, відзначили, що цінують і знають налагоджену роботу двох гілок влади. І саме цей унісон дає позитивний результат. Сподіваюся, що і надалі у районі буде стабільна ситуація, а всі питання вирішуватимемо разом, однією сильною командою.

 

За матеріалами газети «НТ»

 

 

п'ятниця, 29 Березня 2013 17:26 | Переглядів: 781

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]