Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася дев’ята сесія районної ради

Сьогодні відбулась дев’ята сесія Василівської районної ради шостого скликання. В роботі сесії взяла участь депутат обласної ради Катерина Луценко.

За доброю традицією перед початком сесії Сергій Джуган привітав з днем народження Антонюка Миколу Ілліча - начальника управління ветеринарної медицини у Василівському районі, вручив Подяку голови Запорізької обласної ради Матюху Андрію Борисовичу – секретарю Василівської міської ради за участь у складі збірної команди Запорізької області у першій Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів рад усіх рівнів, вручив жінкам району посвідчення та нагрудні знаки почесного звання України “Мати-героїня”.

 

Далі депутати приступили до роботи. Заслухали та прийняли до відома звіт голови районної ради про роботу. Також заслухали звіт райдержадміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району за підсумками 9 місяців 2011 року. За підсумками соціально – економічного та культурного розвитку міст і районів Запорізької області за 9 місяців, Василівський район посів перше місце комплексної оцінки (рейтингу).

Заслухали звіт про роботу РВ ГУМВС України в Запорізькій області щодо профілактики правопорушень та забезпечення громадської безпеки в Василівському районі у 2011 році. Постійна комісія з питань депутатської діяльності, етики, законності, боротьби із злочинністю, взаємодії з правоохоронними органами, прав людини та інформації внесла до даного проекту рішення свої зміни та доповнення і депутати погодилися з ними. Розглянули та прийняли відповідне рішення Про стан роботи із реалізації заходів щодо нормалізації екологічної ситуації в цеху № 10 ТОВ «Агропромислова компанія» в м. Василівка.

Особливу увагу приділили бюджетним питанням - Про внесення змін до бюджетних призначень та Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 30.12.2010 № 2 «Про районний бюджет на 2011 рік».

Потім від депутатів надійшла пропозиція проголосувати пакетом всі інші питання порядку денного, які пройшли детальні обговорення в постійних комісіях і до яких не має зауважень.

Всього депутати розглянули та ухвалили 19 проектів рішень.

 

фото редакція газети "НТ"

п'ятниця, 25 Листопада 2011 15:15 | Переглядів: 990

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]