Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Вересень 2024 »
Пн   2 9 16 23 30
Вт   3 10 17 24  
Ср   4 11 18 25  
Чт   5 12 19 26  
Пт   6 13 20 27  
Сб   7 14 21 28  
Нд 1 8 15 22 29  

Електронні сервіси

Новини

Завдання Президента – забезпечувати дітям доступ до занять спортом – реалізують депутати Запорізької облради від Партії Регіонів

Депутати Запорізької обласної ради сприяють залученню дітей, які проживають у віддалених районах області, до занять спортом. Так, депутат Запорізької облради Еріх Барц активно пропагує здоровий спосіб життя та дитячий спорт в Запорізькій області.

У колективному листі на ім`я голови Запорізької облради Віктора Межейка батьки юних дзюдоїстів, які займаються цим видом спорту, висловили вдячність за те, що їхні діти мають змогу приймати участь у змаганнях, які проводяться за межами Запорізької області. Також завдяки турботі цієї людини старші спортсмени – дзюдоїсти мають змогу продовжувати професійно вдосконалюватись та зростати.

Завдяки старанням Еріха Барці, наші діти мають мотивацію для подальших тренувань та ведення здорового способу життя.

На наш погляд, Заслужений тренер України з боротьби дзюдо, депутат Запорізької обласної ради Еріх Альвінович Барц – це взірець депутатської турботи.

«Так тримати!», - пишуть у своєму листі 56 вдячних батьків, які поставили свої підписи під листом.

Крім того, виконуючи соціальні ініціативи Президента України з розширення спортивної інфраструктури, депутат Запорізької облради Еріх Барц прикладає максимум зусиль для комплектації Заповітненської загальноосвітньої школи Кам`янсько-Дніпровської районної ради Запорізької області сучасним спортивним обладнанням. Це дає можливість вже сьогодні виховувати здорову молодь.

«Депутат Запорізької обласної ради Барц Еріх Альвінович чудово розуміє потреби молоді, його справи благородні та заслуговують на наслідування. Вони є запорукою розвитку Кам`янсько-Дніпровського району Запорізької області. Ми вдячні Партії регіонів, члени якої не шкодують сил і часу на нашу спільну справу – навчання та виховання молоді», - йдеться у листі директора Заповітненської загальноосвітньої школи В.Ф.Малого на ім`я голови Запорізької обласної ради Віктора Межейка.

 

За матеріалами Запорізької обласної ради

 

вівторок, 24 Вересня 2013 09:01 | Переглядів: 666

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]