Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Вересень 2024 »
Пн   2 9 16 23 30
Вт   3 10 17 24  
Ср   4 11 18 25  
Чт   5 12 19 26  
Пт   6 13 20 27  
Сб   7 14 21 28  
Нд 1 8 15 22 29  

Електронні сервіси

Новини

Формування громадянської позиції вихованців позашкільних навчальних закладів

На базі КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості і туризму» ВРР ЗО відбулося засідання «круглого столу» з керівниками та методистами позашкільних, загальноосвітніх навчальних закладів за участю голови Василівської районної ради Калініна Д.С., голови районної державної адміністрації Джугана С.В., заступника голови РДА Ханенко Л.О., директора КЗ «Науково-методичний центр» ВРР ЗО Нестор А.В., методистів КЗ «Науково-методичний центр» ВРР ЗО...

Каніболоцької О.М. та Мельничук К.В., директорів КПНЗ району Дашковської О.А., Середи Л.Л. та керівників гуртків, переможців конкурсу електронних проектів-презентацій, присвячених 90-річчю заснування та 70-річчю визволення району від фашистських загарбників. Тема «круглого столу» «Формування громадянської позиції вихованців позашкільних та учнів загальноосвітніх навчальних закладів шляхом організації пошуково-дослідницької діяльності». Під час засідання були обговорені різні форми організації пошуково-дослідницької діяльності з молоддю району.

Були презентовані досвіди роботи керівників гуртків: авіамодельний (Савченко С.В.), історично-краєзнавчий «35-меридіан» (Янковська Л.П.), пішохідний туризм (Підгорний А.І.) – КПНЗ «Центр ДЮТТ» ВРР.

Роботу з даного напрямку висвітлили методист Рубель О.М. та керівник еколого-краєзнавчого гуртка «Білі Ворони» Жук Н.С. КПНЗ «ЦДЮТ» ДМР.

 У ході роботи «круглого столу» були підведені підсумки конкурсів творів, стендів, газет та мультимедійних презентацій з нагоди проведення в районі урочистих дат 90-річчя заснування та 70-річчя визволення Василівського району від фашистських загарбників.

 Керівники району подякували всім присутнім за самовіддану працю та підтримку сучасної учнівської молоді у розвитку творчого потенціалу і формуванні громадянської позиції.

 

 

 

 

 

середа, 23 Жовтня 2013 11:15 | Переглядів: 622

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]