Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Два комп’ютери та машина у подарунок

Днями у ЦКД відбувся урочистий концерт з нагоди 20-річчя міліції незалежної України. Правоохоронців радо привітав начальник РВ ГУМВС України в Запорізькій області Андрій Ільгов, який висловив щиру подяку працівникам райвідділу за їх нелегку, але дуже потрібну людям працю, та впевненість у нових досягненнях у боротьбі зі злочинністю.

Цього святкового дня на адресу міліції прозвучало багато приємних і добрих слів. Також правоохоронці отримали безліч подарунків. Мабуть, найбільш вражаючим презентом стало новеньке авто, яке ще під час візиту до Василівського району пообіцяв голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Тож керівник райвідділу від імені губернатора вручив ключі від «Ланоса» начальнику сектору дільничних інспекторів С. Івченку.

Та це був не єдиний подарунок. Ключі цього дня від відремонтованої дитячої кімнати міліції отримав начальник відділення служби кримінальної міліції у справах дітей В. Лісогор. Не обминули і чергову частину, якій подарували комп’ютер.

Працівників міліції урочисто привітали заступники голів районної ради Анатолій Кравець та райдержадміністрації Денис Калінін та, які вручили сертифікат на отримання комп’ютера та грамоти, а також мери міст Василівки та Дніпрорудного Сергій Лобинцев та Євгеній Матвєєв, головний лікар ЦРЛ Валерій Сапа, Юрій Трофименко - військовий комісар Василівсько-Михайлівського об"єднаного районного військового комісаріату, підполковник, протоієрей Валерій Галущенко та інші.

Грамотою Василівської районної ради нагороджено:

Гончарову Катерину Олександрівну - капітана міліції, старшого інспектора сектору охорони громадського порядку Василівського районного відділу;

Григоренко Людмилу Яківну - старшого лейтенанта міліції, оперуповноваженого відділення кримінальної міліції у справах дітей Василівського районного відділу;

Козловського Романа Віталійовича - капітана міліції, старшого оперуповноваженого сектору карного розшуку Василівського районного відділу;

Опанасенко Людмилу Володимирівну - старшого лейтенанта міліції, оперуповноваженого сектору карного розшуку Василівського районного відділу;

Орлова Андрія Юрійовича - капітана міліції, старшого інспектора сектору кадрового забезпечення Василівського районного відділу.

Правоохоронці були у захваті від концерту на їхню честь, від приємних слів, що говорили про міліцію, від щирої вдячності громадян за їхню суспільноважливу службу, котру вони щодня з гордістю несуть. І це було найприємнішим подарунком на святі та найкращою мотивацією для подальшої роботи міліції.

 

Інформація та фото – редакція газети «НТ»

 

 

 

середа, 21 Грудня 2011 16:38 | Переглядів: 988

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]