Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Спільне засідання постійних комісій

Сьогодні під головуванням голови районної ради Сергія Джугана відбулося спільне засідання постійних комісій. В роботі взяли 20 депутатів із 28 обраних. Депутати обговорили 13 питань, що пропонуються для розгляду на одинадцятій (позачерговій) сесії районної ради шостого скликання.

Особливу увагу звернули на Програму соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2012 рік.

 

Як зазначила заступник голови райдержадміністрації Тетяна Карєва у Програмі визначено пріоритети та основні завдання економічного та соціального розвитку району на 2012 рік, шляхи та механізми їх реалізації, а також основні макропоказники економічного і соціального розвитку України.

Заслухали виконання програми зайнятості населення Василівського району на 2010-2011 роки та схвалили програму зайнятості населення Василівського району на 2012-2013 роки. Метою Програми є забезпечення регулювання ринку праці за допомогою правового, організаційного та економічного механізмів для створення умов забезпечення зайнятості населення району, його соціального захисту від безробіття. Виконання заходів програми дасть змогу привести обсяг та напрями професійної підготовки кадрів навчальними закладами у відповідність із потребами економіки району, підвищити якість професійної підготовки кадрів навчальними закладами. Стимулювати збереження та створення робочих місць. Сприяти детінізації трудових відносин. Сприяти зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці.

Про підсумки звітування депутатів Василівської районної ради шостого скликання перед виборцями з листопада 2010 р. по жовтень 2011 р. проінформувала голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності, боротьби із злочинністю, взаємодії з правоохоронними органами, прав людини та інформації Тетяна Овчиннікова-Руденко та зокрема зазначила, що майже 90 відсотків депутатів зустрілись з жителями на закріплених територіях. Але не всі вчасно здали протоколи про проведення звітів до районної ради, і на 20 грудня були лише 70% депутатів. Загалом на цих звітах побували понад півтори тисячі виборців району. Як видно із звітів, депутатський корпус за минулий рік пожвавив свою роботу порівнянні з 2010. Але невирішених проблем залишається багато і вони потребують втручання. Звіти пройшли організовано, але роботу депутатського корпусу все ж треба активізувати.

Також депутати розглянули ряд питань, що обумовлюють діяльність виконавчого апарату районної ради та його керівництва.

 

 

середа, 28 Грудня 2011 16:00 | Переглядів: 938

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]