Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Працівникам житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення району

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Сфера вашої діяльності — надзвичайно важлива й життєво необхідна складова соціально-економічного розвитку району. Важко уявити наше буття без цілодобової роботи багатофункціональних служб житлово-комунального господарства і побутового обслуговування.

Своєю наполегливою, самовідданою працею ви забезпечуєте задоволення повсякденних комунальних, побутових, матеріальних, соціально-культурних потреб і запитів жителів району, гарантуєте належну життєдіяльність усього народногосподарського комплексу.

Сьогодні сфера житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення перебуває у процесі реформування, зазнає відчутних змін і перетворень. Ваші успіхи на шляху досягнення європейських стандартів життя будуть тим вагомішими і ціннішими, чим якіснішими, різноманітнішими та доступнішими вони дістануться людям.

Відрадно, що багатотисячний колектив сфери усвідомлює значимість своєї діяльності, демонструє розуміння того, що від сумлінності, відповідальності цієї праці значною мірою залежать облаштованість і привабливість нашого життя, благополуччя людей і загальний настрій суспільства.

У цей знаменний день зичу всім вам успіхів, добробуту, родинного щастя, вагомих здобутків у всіх починаннях та підкорення нових вершин добротворення.

 

Сергій Джуган
голова районної ради

 

п'ятниця, 16 Березня 2012 07:00 | Переглядів: 879

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]