Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Юні танцюристи показали клас!

З яким очікуванням щороку чекають учні хореографічного та вокального відділень Василівської дитячої музичної школи та їх батьки на день звітного концерту! Серед присутніх в залі ЦКД, де традиційно проходить захід, жодного байдужого. Родинами приходять порадіти за успіхи дітей, оцінити розвиток їх досягнень, подякувати викладачам та просто насолодитися майстерними хореографічними постановками та вокальними номерами.

Цього року концерт мав бути особливим. Нові костюми, оригінальні задуми номерів, щоденна підготовка та багатогодинні репетиції і справді переросли у цікавий сценарій та добре організоване свято.

Навіть першокласники відкинули всі хвилювання і впевнено станцювали на великій сцені. І мали, що показати: незабутньо яскраві дівчатка з парасольками та грайливі мишенятка зворушили глядачів. В ці хвилини і нам, батькам старшокласників, пригадалось, як і наші діти робили перші па, намагались тримати рівненько спинку, через всі хвилювання вчилися посміхатися глядачу, а з кожним роком росли та вдосконалювали свою майстерність. В цьому їм допомагали професіональні хореографи Наталія Лосєва та Максим Тєрьохін. Кожен їх танок це не шоу і не просто номер з гарними костюмами, це класична школа танцю, в якій відчувається і витримка, і вихованість, і естетичність учнів. Постановки саме цих хореографів були представлені у концертній програмі.

Під керівництвом Наталії Лосєвої учні 1-5 класів урочисто відкрили концерт величним "Полонезом", дівчата 5-6 класів продемонстрували класичний етюд на пуантах. Глядачі відзначили і постановку "Черемшина", яку виконали учні 6 класу. Цього року з нею вони отримали звання лауреатів ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі "Музика любові". Зачарував своєю красою і вальс "Мелодії старинного парку". Його разом із дітьми зворушливо виконала директор музичної школи Антоніна Горецька.

Завжди на ура сприймають глядачі і постановки молодого хореографа Максима Тєрьохіна. Зворушливими були всі танки: "Танго", "Рок-н-ролл", "Хіп-хоп", "Кантрі". Але найбурхливіші овації глядачів викликали "Російський танок" та "Гопак". Його виконали учні 6 класу, які мають звання лауреатів ІІ ступеня обласного та другого Всеукраїнсього конкурсу "Зірки ХХІ століття".

Окрасою цього свята стали і номери учнів та викладачів вокального відділення. Особливо вразила кінцівка концерту. Під пісню "Мій рідний край", яку виконала випускниця музичної школи, лауреат І ст. міжнародних вокальних фестивалів Олександра Рєзник, всі групи хореографічного відділення у танцювальній постановці поєдналися у неймовірному хороводі рук, з яких ще довго доносилися оплески - вдячність глядачам, гостям, батькам і, в першу чергу, викладачам та адміністрації музичної школи.

На звітному концерті були присутні і представники обласного методичного центру культури і мистецтва Запорізької обласної ради: методист вищої категорії С.В.Сметанін, завідувач навчально-методичного кабінету початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Л.В.Камінська, директор Дніпрорудненської музичної школи І.В.Юнг, а також заступник голови райдержадміністрації Д.С. Калінін та начальник районного відділу культури і туризму Т.І. Шаталінська. Приємно, що вони відзначили високий професіоналізм хореографів музичної школи та їх учнів.

Та справжньою нагородою для лауреатів ІІ-ІІІ ст. Всеукраїнських конкурсів з хореографії - хореографічного ансамблю "Каприс" стали путівки до Міжнародного дитячого центру "Артек" від райдержадміністрації. Щиро вдячні владі за наданий подарунок та висловлюємо велику подяку хореографам, викладачам та директору музичної школи за плідну та наполегливу працю, любов та чуйність до вихованців.

Батьки 6 класу хореографічного відділення

 

 

четвер, 07 Червня 2012 07:13 | Переглядів: 925

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]