Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Україна в ході становлення своєї державності розв’язує багато складних завдань, одне з яких – формування ефективної системи державного управління, яка має стати мобільною, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.

Я твердо вірю, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на побудову демократичного суспільства на засадах соціально орієнтованої ринкової економіки, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, стабільний розвиток країни, піднесення її престижу на міжнародній арені.

З особливим теплом ми сьогодні згадуємо сумлінну, наполегливу працю людей, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Хотілося б сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району.

Упевнений, що запорукою успішного виконання намічених вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі. Сподіваюся, що слово „чиновник” поступово набиратиме іншого значення і звучання, означаючи: товариськість, розуміння людських проблем і спосіб їх вирішення. Будьмо ж тактовними, ввічливими, толерантними. І цим самим завоюємо ще більшу довіру співвітчизників!

Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Сердечно зичу всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.

 

Сергій Джуган
голова районної ради

 

п'ятниця, 22 Червня 2012 07:00 | Переглядів: 792

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]