Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Відбулася шістнадцята (позачергова) сесія районної ради

Сьогодні відбулося засідання шістнадцятої (позачергової) сесій районної ради шостого скликання. На засідання сесій прибули 20 депутатів районної ради. В роботі сесій взяли участь заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Володимир Бандуров, голова районної державної адміністрації Сергій Грачов, керівники органів місцевого самоврядування району, депутати місцевих рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, органів виконавчої влади району, представники районної молодіжної ради.

На початку роботи сесії, голова районної ради С.Джуган та заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Володимир Бандуров вручили Грачову Сергію Володимировичу голові Василівської районної - особливу відзнаку за значний особистий внесок у розвиток професіоналізму, відкритості, фізичної культури і спорту, інституційної спроможності та підвищення авторитету державної служби серед державних службовців та пам’ятну медаль - за внесок в ІІІ загальнокомандне місце команди Василівського району у ХІІ (12) обласній спартакіаді 2012 року серед державних службовців та з нагоди Дня державної служби державної адміністрації Запорізької області.

Жаховській Тетяні Назарівні, голові Малобілозерської сільської ради було вручено орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня.

Після прийняття порядку денного, депутати приступили до розгляду сесійних питань.

Начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Пуцак М.М. доповів присутнім «Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років».

Начальник управління економіки райдержадміністрації Артеменко Н.С. детально прозвітувала про підсумки реалізації пріоритетних напрямків роботи райдержадміністрації за 2011 рік.

Депутати внесли доповнення до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Василівського району на 2012 рік, схвалили проект «Створення єдиної системи електронного документообігу у Василівському районі Запорізької області» до участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Розглянули ряд бюджетних питань, питань управління спільною власністю тощо. Всього депутати розглянули 13 питань порядку денного.

Після розгляду питань перед депутатами та запрошеними виступив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Володимир Бандуров.

На цьому сесія завершила свою роботу.

 

 

 

п'ятниця, 22 Червня 2012 13:21 | Переглядів: 1103

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]