Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Електронні сервіси

Новини

Храмове свято на честь Петра і Павла

12.07.2012 святковим богослужінням відзначала Василівка День святих Петра і Павла. Саме на честь цих першоверховних апостолів освячено храм у районному центрі. Для нашого міста це особливий день. День святих, на честь яких названо наш храм, - храмове свято. З нагоди цього свята у Василівському храмі відбулася святкова служба.

 

 

 В цей визначний день Василівський храм відвідали Архієпископ Запорізький та Мелітопольський Лука, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Бандуров В.В., голова районної ради Джуган С.В., голова районної державної адміністрації Грачов С.В.

 На свято прийшли сотні прихожан, щоб помолитися апостолам і отримати благословення владики Луки, архієпископа Запорізького і Мелітопольського на добрі справи. Благословення отримав і заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Володимир Бандуров. Йому глава єпархії вручив нагороду української православної церкви - Орден Святого Ярослава Мудрого.

У підсумку урочистостей голова районної ради Джуган С.В., голова районної державної адміністрації Грачов С.В. на згадку про наше свято та Василівський край вручили владикі Лукі книгу «Василівщина туристична та мистецько-поетична».

Не залишились без нагород і служителі церкви. За активну громадську діяльність та життєву позицію, вагомий внесок в духовне піднесення, турботу про долю православ’я в нашому регіоні, встановлення і розвиток громади та з нагоди Дня народження та Храму Святих апостолів Петра і Павла нагороджений Грамотою Василівської районної ради настоятель Василівського храму Святих апостолів Петра і Павла Галущенко Валерій Олександрович.

За активну громадську діяльність та життєву позицію, вагомий внесок в духовний розвиток громади Василівського району Запорізької області нагороджений Грамотою Запорізької обласної ради Священнослужитель Василівського Свято-Петропавловського храму Зигарь Анатолій Миколайович.

 

 

 

 

 

 

п'ятниця, 13 Липня 2012 09:23 | Переглядів: 1170

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]