Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

І квіти, і пісні, і всю любов...

Вчителі — особливі люди, творчі, чуйні та сердечні. Тому для них наші місцеві артисти з нагоди Всесвітнього дня учителів та Дня працівників освіти приготували саме такий душевний та пронизливий концерт з щирими вітаннями, яскравими квітами, запальними танками…

Зал був переповнений глядачами, що на всіх не вистачало місць, і не дивно, адже тут зібралися вчителі з усіх шкіл району. Поспішали і гості, вдячні учні, всі ті, хто поважає та цінує професію "педагог".

Спершу вітальне слово взяв головний освітянин району — начальник відділу освіти РДА Віталій Онищенко, приєдналася до поздоровлень і голова районної організації профспілки працівників освіти Ольга Бабаченко.

Тільки з найкращими побажаннями завітали на свято і голова райдержадміністрації Сергій Грачов та голова районної ради Сергій Джуган. Керівники району нагородили почесними грамотами кращих педагогів району та відзначили їхній неоціненний вклад у виховання та навчання нового покоління, зичили міцного здоров'я, успіхів та невичерпного натхнення.

У це прекрасне свято кожен вчитель збагачується енергією та ентузіазмом до наступного року. Всі вдячні усмішки та слова неабияк зігрівають їхні серця та є найбільшою нагородою у нелегкій роботі. Нехай завжди ваш вчительський шлях освітлює сяйво учнівських посмішок та блиск у їхніх очах, а ваші прагнення виховати освічену та культурну людину завжди будуть справджуватися у житті!

 

 

п'ятниця, 05 Жовтня 2012 13:17 | Переглядів: 772

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]