Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Новий майданчик – нова радість дітям!

У Василівці цьогорік на благо дітей було зроблено чимало справ, і не тільки для того, щоб вони отримували якісне навчання у теплих та затишних приміщеннях, а й щоб дозвілля своє проводили корисно! Так почали функціонувати нові дитячі майданчики: один у центрі міста поблизу міськради, інший батьки збудували власними силами на окраїні Василівки… Нарешті дочекалися майданчика і жителі багатоповерхового будинку № 8 по вулиці Чекістів.

Діти і батьки давно мріяли про таке чудове місце для відпочинку, тож спершу намагалися зробити щось власними руками, поставили вазони з квітами та вирізали з автомобільних шин лебедів. Але цього, звісно, було недостатньо, тож попрямували до міської ради з заявою, щоб тут влада облаштувала справжній дитячий майданчик.

Активно сприяв у вирішенні даного питання кандидат у народні депутати по 79-му округу Володимир Бандуров. Саме з його допомогою будівництво дитячого майданчика зрушило з місця і ось, уже цього четверга василівчани радо відзначали офіційне відкриття нового культурного місця.

Тут зібралося багато гостей, дітей та горожан. Лунали пісні, вітання, та дзвінкий сміх малечі, яка з радістю випробували каруселі та пісочницю. Приїхав до Василівки на цю урочисту подію і Володимир Бандуров, також завітали на свято голова райдержадміністрації Сергій Грачов, голова районної ради Сергій Джуган, Василівський міський голова Сергій Лобинцев, депутат обласної ради Катерина Луценко та інші.

Ініціативні батьки теж не були осторонь, тож брали активну участь і у розбудові майданчика для своїх дітей, а саме: В. Чернов, Ю. Богдан, В. Вакула, О. Козін, І. Шибішій, А. Олейник, Д. Вакула, А. Галілєєв, В. Мороз, В. Богдан, С. Харченко, а також і у організації свята для дітей.

Окремо мешканці багатоповерхівки вдячні підприємцю О. Якубі, який привіз на будівництво щебінь, відсів, цемент і пісок, та всім небайдужим сусідам за матеріальні внески на благо рідного двору. Долучалися до такої важливої справи і самі діти, які охоче допомагали дорослим та перевіряли чи все зроблено на совість.

Володимир Бандуров зазначив, що у майбутньому дитячі майданчики будуть виростати у кожному населеному пункті як гриби, що у дворах нарешті з’явиться порядок. І діти, і батьки щиро подякували кандидату за неоціненну допомогу у будівництві та побажали йому успіхів. Саме такі люди, як Володимир Володимирович, які відносяться до проблеми відповідально, з обов’язком та щирим серцем, потрібні нам у парламенті. Тільки тоді наш район заживе!

 

За матеріалами газети «НТ»

 

 

п'ятниця, 19 Жовтня 2012 10:52 | Переглядів: 945

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]