Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

«Оновлений Попов»

Днями друге життя отримав пам’ятник Василя Попова, який знаходиться у центрі Василівки. Ще влітку бюст легендарного поміщика, засновника міста, зазнав акту вандалізму. Тоді його зняли на реставрацію і ось, на минулому тижні, він знову прикрасив Василівку. Активно сприяв відкриттю пам'ятника основоположнику нинішнього районного центру - генералу Попову кандидат у народні депутати України Володимир Бандуров.

Разом з головою райдержадміністрації Сергієм Грачовим, головою районної ради Сергієм Джуганом та Василівським міським головою Сергієм Лобинцевим, Володимир Володимирович урочисто відкривав «оновленого Попова».

- Думаю, ніхто не сперечатиметься з тим, що Василь Степанович залишив значний слід в історії міста і країни в цілому. Адже завдяки його багатої біографії і знаменитої пам'ятки - садиби Попова - місто знають далеко за його межами, - сказав під час відкриття нового пам'ятника Володимир Бандуров.

Горожани, яких зібралося чимало на центральній вулиці міста, радісно сприйняли цю приємну подію. Тепер вони залюбки знову будуть відпочивати у центрі разом з засновником Василівки, величатимуть його та прославлятимуть далеко за межами району. Сподіваємося, що Василь Попов, увіковічений у камінь, спостерігатиме та оберігатиме своє місто, і буде свідком тільки хороших моментів нашої історії.

За матеріалами газети «НТ»

понеділок, 22 Жовтня 2012 14:19 | Переглядів: 804

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]