Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

З 14 квітня в Запорізькій області зупиняється автобусне сполучення між містами області

Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні регіональної комісії з питань ТБ та НС. Через стрімке поширення коронавірусу, із 14 квітня в Запорізькій області зупиняється автобусне сполучення між містами області. З 14 квітня на приміські рейси (протяжністю до 50 км.) із Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Енергодара, Полог пасажирів братимуть за спеціальними перепустками. Отримати довідки встановленого зразка зможуть працівники важливих галузей економіки – об’єктів критичної інфраструктури, охорони здоров’я, правопорядку, оборони, цивільного захисту, транспорту, фінансової та банківської сфери, зв’язку та комунікацій, житлово-комунального господарства, торгівлі та харчової промисловості, а також ті, що мають безперервний виробничий цикл. Щоб потрапити до обласного центру, жителям Кушугума, Балабиного, Вільнянська, треба взяти такі документи у себе на роботі.

Мерам великих міст, в першу чергу Запоріжжя, доручили невідкладно обмежити перевезення пасажирів шляхом запровадження аналогічних довідок та/або руху міського громадського транспорту лише у визначені години.

Також у громадському транспорті будуть регулярно робити дезінфекцію, брати пасажирів лише за кількістю місць для сидіння та жорстко контролюватимуть дотримання маскового режиму.

Окрім цього, регіональна комісія з питань ТБ та НС доручила департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА опрацювати питання щодо обмеження перевезень пасажирів залізничним транспортом (електрички та потяги далекого слідування) у межах області. Про результати буде повідомлено додатково.

• Водії мають право не пускати пасажирів без масок. Правоохоронці будуть реагувати на виклики та перевіряти виконання протиепідемічних вимог. Така практика вже є у великих містах, зокрема у Києві.

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ЗОДА



вівторок, 13 Квітня 2021 10:46 | Переглядів: 1438

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]