Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Чиста громада — це показник культури мешканців, які проживають у ній!

З метою поліпшення стану довкілля, озеленення, естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення, на територіях району розпочато масову роботу з благоустрою населених пунктів територіальних громад. З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити громаду чистою та охайною, яка так потребує піклування та бережливого ставлення.

Сьогодні у місті Василівка відбулася нарада з питання наведення належного санітарного стану на території громади за участю керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності. Отже, для забезпечення благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді, Василівська міська рада запрошує всіх бажаючих долучитись до низки заходів по прибиранню території громади у квітні-травні, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць, навести лад на територіях приватних садиб, вулицях, господарських територіях та під’їздах. Адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного.

Традиційний весняний місячник санітарної очистки та благоустрою розпочинається з 23 квітня та буде проходить щоп'ятниці спільно з працівниками КП «Благоустрій».

Місячник оголошується з метою покращення санітарного стану території громади після зими та проведення підготовки до святкування Великодня та Дня Перемоги!

Окрім того, вітається участь громадськості у таких заходах як:

санітарна обрізка дерев вздовж доріг та тротуарних доріжок;

впорядкування територій кладовищ, меморіалів, пам’ятників та об’єктів культурної спадщини;

приведення в належний санітарний та естетичний стан парків, спортивних і дитячих майданчиків;

проведення висадки квітів та зелених насаджень.

Всі бажаючі можуть долучити до гарної справи!



середа, 21 Квітня 2021 11:45 | Переглядів: 327

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]