Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Діалог з громадами: Михайлівка, Мала Білозерка, Велика Білозерка

Сьогодні у Михайлівці, Малій Білозерці та Великій Білозерці було проведено ряд зустрічей з активами громад з метою комплексного вивчення проблемних питань та напрацювання шляхів їх вирішення.

Михайлівка

На зустрічі були присутні народний депутат України Юлія Яцик, голова Михайлівської ОТГ Володимир Рикун, голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, депутати Запорізької обласної ради Наталія Кругляк, Олександр Білий, Олег Каліман та Віктор Дудка.

Було вислухано та обговорено багато нагальних питань, а саме: питання ремонту доріг; врегулювання механізму сплати податку на доходи фізичних осіб за місцем проживання; залучення інвесторів для відновлення роботи комунального дитячого оздоровчого закладу «Маяк»; забезпечення якісною питною водою мешканців громади; відновлення субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на соціально-економічний розвиток об’єднаних територіальних громад.

Голова Михайлівської ОТГ Володимир Рикун підняв не менш важливі питання – як припинення функціонування відділень Укрпошти та виплата пенсій пенсіонерам в сільській місцевості.

Наприкінці, було надано перелік проєктів, які потребують своєї реалізації. В подальшому, заплановано проведення громадських слухань з громадськістю для обрання більш пріоритетного напрямку.

Мала Білозерка

На зустрічі були присутні народний депутат України Юлія Яцик, голова Малобілозерської ОТГ Сергій Вовк, голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, депутати Запорізької обласної ради Наталія Кругляк, Олександр Білий, депутат районної ради Марія Радченко.

На зустрічі обговорили важливі питання для громади – це питання ремонту доріг, як місцевого значення так і доріг комунальної власності громади; функціонування ФАПів; примусове винесення приладів обліку за межі подвір’я; висихання водойми між селами Тополине та Ул’янівка. Голова Малобілозерської ОТГ Сергій Вовк представив проєкти, які у майбутньому планується реалізувати у громаді. Це і будівництво торгівельно-виробничого комплексу, який буде включати в себе фітнес-центр, басейн, клуб олімпійський видів спорту, бібліотеку, офісні приміщення, готель, тощо. Також планується реалізація проєкту будівництва спортивного комплексу з критим міні-футбольним полем.

Велика Білозерка

На зустрічі були присутні народний депутат України Юлія Яцик, голова Великобілозерської ОТГ Юрій Рибалка, голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, депутати Запорізької обласної ради Наталія Кругляк, Олександр Білий.

В ході зустрічі були підняті депутатами важливі питання для громади, а саме: питання сплати земельного податку; стала робота відділень Укрпошти, відсутність банкоматів у селах громади; функціонування Великобілозерського професійного аграрного ліцею в рамкам реформування галузі освіти.

На всіх зустрічах представники громади мали можливість ставити питання та брати участь у їх обговоренні. У майбутньому, планується, що такі зустрічі стануть регулярними.



середа, 12 Травня 2021 15:56 | Переглядів: 341

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]