Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Народні депутати від Запорізької області та обласна влада консолідують зусилля

Голова облдержадміністрації Олександр Старух зустрівся з народними депутатами України, які представляють наш регіон у Верховній Раді. На зустріч завітали Юлія Яцик, Генадій Касай, Олександр Кабанов, Павло Мельник, Сергій Мінько, Євген Шевченко, Артем Кунаєв. Марина Нікітіна та Сергій Штепа приєдналися у Zoom.

- Нам треба бути системними та ефективними. Потрібні проекти, з якими можна виходити до Офісу Президента України та Кабміну. Є конкретні кроки: визначитися із планом розвитку області, запропонувати цікаві та корисні для людей проекти, лобіювання у Києві. Це прості речі, але без них нікуди, - зауважив народний депутат України Геннадій Касай.

Ключове завдання – використати допомогу депутатів для соціально-економічного розвитку територій та ефективної конкуренції із нашими сусідами за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Разом ми зможемо оперативно вирішувати багато проблем.

- Ваша підтримка потрібна для внесення змін до законів щодо видачі дозвільних документів та призначення керівників комунальних закладів. Також дуже важливий депутатський контроль за використанням коштів державної субвенції, яку виділили для закупівлі ноутбуків освітянам. Серед пріоритетів нашої співпраці – медицина, внутрішній туризм, екологія та «Велике будівництво». Запорука успіху – це наша консолідація. Дякую Геннадію Касаю, який скоординував групу та зібрав всіх нас, - наголосив Олександр Старух.

Всі присутні активно долучилися до дискусії. Сергій Мінько запропонував визначити відповідальних координаторів від парламентарів та обласної влади, а Павло Мельник нагадав про важливість колективних депутатських звернень для вирішення нагальних для регіону питань.

Найближчим часом об’єднання запорізьких депутатів зареєструють у Секретаріаті Верховної Ради України, а наступна зустріч відбудеться вже за два тижні у Мелітополі.

 

Запорізька ОДА



середа, 12 Травня 2021 16:47 | Переглядів: 112

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]