Офіційний сайт Василівської районної ради

Пошук

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Електронні сервіси

Новини

Діалог з громадами: Кам’янка-Дніпровська

Сьогодні в Кам’янсько-Дніпровській міській раді, з метою комплексного вивчення проблемних питань та напрацювання шляхів їх вирішення, відбулася зустріч з представниками активу громади.

В заході взяли участь народний депутат України Юлія Яцик, голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Камянсько-Дніпровської ОТГ Володимир Антоненко, заступник голови Василівської райдержадміністрації Олексій Тимків, депутати Запорізької обласної ради Олександр Білий, Наталія Кругляк, Володимир Тарасов, депутати районноі ради Марина Вакула, Лідія Гурєва, керівництво громади, депутатський корпус, керівники підприємств, установ та організацій різних форм власності та громадськість.

Під час зустрічі учасники обговорили питання установки модемів обліку газопостачання та пожежної сигналізації у дошкільних та загальноосвітніх закладах територіальної громади; розміщення відділень в одній будівлі поліклініки, міської лікарні, шляхом встановлення вантажного ліфту, придбання апарату УЗД; ліквідація підтоплення грунтовими водами міста Кам’янка-Дніпровська та села Велика Знам’янка; здача в експлуатацію сміттєзвалища в м. Кам’янка-Дніпровська; реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж у м. Кам’янка-Дніпровська; капітальний ремонт системи водовідведення зливних вод, тротуарів у парках міста та доріг у м. Кам’янка-Дніпровська та с. Велика Знам’янка; реконструкція та капітальний ремонт закладів освіти; капітальний ремонт приміщення та фасаду КУ «Територіальний центр обслуговування»; установка системи оповіщення по надзвичайних ситуаціях; ініціювання питання стосовно надходження місцевих податків і зборів з фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб по місцю здійснення господарської діяльності; зміни в освітній реформі в частині реорганізації загальноосвітніх шкіл з метою недопущення ліквідації, отримання повної середньої освіти на місцях.

Представники громади активно взяли участь у діалозі з представниками різних рівнів влади, виступили з проблемними питаннями та отримали відповіді. З питань, які потребують додаткового вивчення надано ряд доручень для опрацювання.



четвер, 13 Травня 2021 13:28 | Переглядів: 165

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]